Gemenele folclorului maramureșean își schimbă stilul muzical! Suzana și Daciana Vlad cântă muzică machedonească

Gemenele Suzana și Daciana Vlad au schimbat macazul și au adoptat un nou stil muzical. Ele au trecut de la muzica populară din Maramureș la muzica machedonească.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Suzana și Daciana Vlad au venit în emsiunea Teo Show alături de formația Ianina și au prezentat noul lor proiect muzical.

Citeste si: Scandal între Delia și BUG Mafia! Mărturia artistei i-a uluit pe fani: „Nu mă mai lasă să cânt nimic!”

Citeste si: Războiul gravidelor celebre! Deea Maxer a desfiinţat-o pe Christina Ich! "Joci rolul "fecioarei"! Vezi de ce a atacat-o atât de dur pe frumoasa vedetă! EXCLUSIV!

Citeste si: Care este cea mai mare dorință a Cristinei Pucean după moartea nepoțelul ei. „Ziua blestemată de 13”

Gemenele folclorului maramureșean își schimbă stilul muzical! Suzana și Daciana Vlad cântă muzică machidonească

Suzana și Daciana Vlad sunt recunoscute ca reprezentante a folclorului maramureșan, însă de scurt timp au hotărât să facă o schimbare și să adopte un nou stil muzical care a luat o amploare din ce în ce mai mare la nunți. 

„Noi suntem din Maramureșul istoric, dar am zis că ar fi bine-venită o schimbare pentru publicul nostru. Am zis că dacă tot am întâlnit niște oameni foarte faini să încercăm și acest stil muzical”, au spus gemenele în cadrul emisiunii Teo Show.
Gemenele au primit o provocare inedită de la Bursucul în cadrul emisiunii, pe care au îndeplinit-o cu mult succes.


Suzana și Daciana au interpretat celebra piesă „Drumurile noastre” pe ritmuri, bucovinești, maramureșene, moldovenești, dar și machidonești.
Ele recunosc că limba machedonească este foarte grea, însă li s-a spus că se descurcă perfect cu pronunția cuvintelor.  
Solistul trupei Ianina le-a învățat pe gemene să pronunțe corect cuvintele din machedonească și spune că Daciana și Suzana au învățat foarte repede textul.


„Ni s-a dat textul în machidonească și noi ne auzeam la telefon, noi înregistram, ei ne corectau, deoarece se scrie într-un fel și se pronunță altfel. Este o limbă foarte grea, cred că ne-ar lua un an să învățăm să o vorbim.”, au spus gemenele. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate