Gemenele Indiggo se implică în alegerile din SUA! Ce spun de Donald Trump și Joe Biden

Gemenele Indiggo, adică Gabriela și Mihaela Modorcea, stabilite de ani buni în Statele unite ale Americii, au deci să se implice, artistic, în lupta politică strânsă dintre Donald Trump și Joe Biden, cei doi candidați la președinția SUA.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Indiggo
Gemenele Indiggo au facut senzatie in SUA

Mai exact, cele două cântărețe provenite din România, cu un succes îndoielnic în țară la noi, dar cu unul peste așteptări în USA, au decis să lanseze un nou proiect artistic, unul în care fac apel la politicienii americani.


In articol:

Citeste si: Din New York, epicentrul COVID-19, gemenele de la Indiggo au lansat un album cu piese religioase anti-virus! ”Melodiile ne-au fost dictate de Sfântul Duh”

Citeste si: Gemenele Indiggo au ajuns, în sfârșit, în Playboy! Nu în revistă ci în club...

Gemenele de la Indiggo par să se simtă foarte bine în Statele Unite, loc în care cariera lor pare să se dezvolte suficient de bine. Iar acum, cele două artiste au decis să îmbine lumea artistică cu cea politică și cu un apel la reconciliere în fața dușmanului comun, coronavirusul. Astfel, cele două au lansat un nou concept, realizat sub forma unei scrisori adresate politicienilor. ”Sperăm că politicienii vor lua o pauză de la masca-radă și își vor da jos măștile. Este tragi-comic să primim scrisori de la ambele partide care își pasează vina și vor doar să se zdrobească în alegeri. NU mai este timp de așa ceva, trebuie să ne gândim la Statele Unite ale Americii. Masca medicală este temporară, dar adevărul, nemasca, este ceea ce face America măreață, din nou”, este mesajul celor dpuă surori Modorcea, aluzia la sloganul de campanie a lui Donald Trump – America măreață, din nou – fiind mai mult decât străvezie.

Citeste si: Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată” - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Indiggo
Surorile Indiggo au lansat un nou concept

Iar pe lângă aceste declarații, fetele de la Indiggo, Gabriela și Mihaela Modorcea au lansat conceptul artistic care implică, printre altele, un musical de scurt metraj, ”Jos Măștile”, în care, explică ele, sunt reprezentate forțele naturii. ”Noi susținem purtarea măștii medicale. Dar credem că trebuie să renunțăm la celelalte măști, să ne apropiem de natură”, au explicat gemenele de la Indiggo.

Indiggo
Indiggo s-au lansat in Romania

Gemenele de la Indiggo au emigrat în State

Mihaela și Gabriela Modorcea au 34 de ani și s-au lansat în muzică în 1996, la un show de televiziune difuzat în seara de Crăciun la TVR. În perioada 2000-2003 au devenit cunoscute în România, după care, în 2004, au ales să părăsească țara și să devină staruri internaționale, în State. Acolo au devenit celebre după ce au participat la câteva emisiuni de talente, provocând dispute serioase peste Ocean, iar apoi gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea și-au lansat o serie de proiecte artistice care s-au bucurat de succes.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

UNGURII țin pe jar toată Europa! NU vor, sub nicio formă, să cedeze

Nu mai face acest gest niciodată! Vei umple toată casa de bacterii! Greșeala pe care toți o facem în baie. Specialiștii trag semnalul de alarmă

Le mai tii minte pe gemenele de la Indiggo? Uite cum arata acum si ce au ajuns sa faca!

Gemenele de la Indiggo vor sa-si lanseze cartea in Romania! "Wicked Clone" a inregistrat vanzari spectaculoase in Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies