Generatia de Aur a ajuns la penitenciar! Au mers sa il viziteze pe Gica Popescu! Astazi e ziua lui!

Cativa componenti ai "Generatiei de Aur" au mers astazi la Penitenciarul Rahova pentru a-l vizita pe Gica Popescu. Fostul fundas al nationalei se afla incarcerat pentru trei ani dupa ce a fost gasit vinovat in "Dosarul Transferurilor".

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereGica Hagi, Bogdan Stelea sau Ilie Dumitrescu s-au dus astazi in vizita la "Baci" pentru a-i ura "La Multi Ani". Este prima zi de nastere pe care fostul fotbalist o petrece in spatele gratiilor. "Era foarte bine cand ne-a vazut, arata bine. E totusi un sportiv important. A fost bucuros, fericit. Am petrecut dimineata impreauna, la prima ora, cand voi dormeati, noi am macat o felie de tort. Am vorbit despre noi, despre momentele noastre, ne-am adus aminte. Daca vorbeam de fotbal... E un luptator, arata bine, munceste, se antreneaza..", a povestit "Regele" la Dolce Sport.

fara descriereIn semn de protest ca Gica Popescu se afla in spatele gratiilor, Hagi a spus ca nu va mai merge pe stadion la niciun meci al echipei nationale pana in ziua in care Popescu va fi eliberat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate