Genial! In timp ce Narcisa si Beyonce se cearta pe Guta, manelistul trage la Mariana! "Ea e sultana mama" - Maruta si-a iesit din minti si a parasit emisiunea

Guta este un barbat adevarat! In timp ce amantele lui se cearta la televizor, manelistul se relaxeaza in bratele primei sale sotii.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereNarcisa a fost invitata joi seara la emisiunea lui Maruta. Ea a fost data in judeata de catre Beyonce, care ii cere daune de 100.000 de euro. In timp ce femeile se ceartau, Guta se simtea bine cu Mariana, prima sotie.

fara descriere"O iubesc pe Narcisa, il iubesc si pe Albert! Dar o iubesc si pe Beyonce", a spus Guta.

"Ia spune, cine e no. 1?", a intrebat Narcisa.

"Tu esti. Dar si Beyonce e. Eu acum sunt la Mariana, prima mea sotie. Sultana mama", a spus Nicolae Guta.

Prima sotie a lui Guta a intrat in direct prin telefon si a dezvaluit ca ea nu a avut nicio problema cu Narcisa. "Guta imi spune tot timpul ca ma iubeste", a declarat Mariana.

Dar asta nu e tot, Guta nu doar ca se relaxa cu Mariana si se simtea bine in sanul familiei. Manelistul a dezvaluit ca in casa cu ei se afla si cea de-a sasea sotie. Cand a auzit asta, Maruta si-a iesit din minti.

"Tu esti acasa cu prima si cu cea de-a sasea sotie, a cincea e aici pe canapea, iar ultima se duce cu tine la tribunal? Nu, nu mai pot. Eu plec. Sa luam publicitate", a spus Maruta.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate