Genial! Margineanu are un "mesaj pentru toate tampitele care-si baga colagen in buze": "Ii aratati unui animal ca voi faceti dragoste cu gura mai bine decat alea care n-au c***t in buze"

Mihai Margineanu s-a saturat sa vada peste tot tinere care isi distrug efectiv fetele dupa ce decid sa isi mareasca buzele.

Distribuie pe:

fara descriereEl n-a mai suportat si a lasat un mesaj genial pentru toate aceste domnisoare.

"Mesaj pentru toate timpitele care-si baga colagen in buze: pe linga faptul ca se vede, si se vede urit orice fel de interventie cu substante "umflatoare" pe meclele voastre, trebuie sa recunosc ca un barbat - si ma refer aici la toti purtatori, legali sau ilegali, de falus - in momentul in care zareste la orizont o femeie cu buze mari (a se intelege senzuale!) nu se gindeste nici o clipa la sarut . Barbatul,legal sau ilegal, se gindeste invariabil si cu duiosie la o felatie. Este inutil sa va mai distrugeti fetzele dragute si tinerele si sa va trageti ca proastele la xerox, doar ca sa-i aratati unui anume animal ca voi faceti dragoste cu gura mai bine decit "amaritele" alea care n-au cacat in buze. Pentru ca animalul e tot animal si pleaca, oricum, la alta mai desteapta. Concentrati-va pe educatie si caracter si poate o sa va "cauzeze si voua in bine'!" a scris Margineanu pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate