Genial! Uite cum poti trimite sms-uri gratuit de Revelion!

Daca vrei sa trimiti mesaje apropiatilor cu ocazia noului an, insa nu iti permiti financiar, mai multe site-uri sar in ajutorul tau. Romania TV iti arata care sunt acestea si cum functioneaza.

Distribuie pe:

fara descrieresmsgratis.ws – este un serviciu de sms gratuit care permite trimiterea a până la 16 sms-uri într-o zi. Testat de noi, pare a fi cel mai bun şi mai prompt mod de a trimite sms gratuit în România. Funcţionează la fel de bine pe Vodafone, Orange şi Telekom (ex-Cosmote).

mesajgratuit.ro
– având în vedere prezenţa sa în Google, pare cel mai popular serviciu de sms gratuit din România. Totuşi, funcţionează doar dacă trimiteţi SMS către Orange şi Vodafone.

oye.ro – din nou, un serviciu de sms gratuit care funcţionează numai pe Orange şi Vodafone.

smson.eu – siteul promite trimiterea de sms gratuit în cele trei mari reţele de telefonie de la noi. Totuşi, siteul a picat testul nostru. Am încercat să trimitem mesaje prin aceasta platformă de sms gratuit, dar SMS-urile noastre nu au ajuns le destinatar.

Exista si siteuri internaţionale care promit trimiterea de sms gratuit, ba chiar în toate ţările lumii. Am testat unul dintre cele mai populare astfel de siteuri, mestextos.com. Pentru România, cel puţin, nu funcţionează.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate