Geo Costiniu, condus pe ultimul drum! Actorii au venit la Teatrul Odeon sa-si ia ultimul ramas bun!

Actorul Geo Costiniu va fi inmormatat sambata in cimitirul Bellu, din Capitala.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Geo Costiniu s-a stins din viata la inceputul acestei saptamani, la varsta de 63 de ani. A fost unul dintre cei mai iubiti actori din Romania. Foarte multa lume a inceput sa vina la Teatrul Odeon din Capitala, pentru a-si lua ramas bun de la Geo.

fara descriereCeremonia de inmormantare va incepe la ora 14. Actorul va fi inmormantat in cimitirul Bellu din Capitala.

Florin Zamfirescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu colegului sau de breasla si le-a povestit ziaristilor cat de curtat era Geo in tinerete.

fara descriere"A incetat tratamentul si a incetat si boala. 10 ani din viata el a fost lovit fara rost. De la 30 de ani, Geo s-a chinuit cu aceasta boala. La 40 de ani, n-a mai avut-o. Dar era deja lovit. A avut un mare talent. Cand aparea el pe afis, era sala plina. Era de ajuns sa apara pe afis. L-am vazut in emisiuni unde avea capacitatea de a prezenta emisiuni de divertisment. Era scanteitor. Avea un mare succes la femei, asta e adevarul. Povestea Nino Anghel. Era cu Geo la Craiova si vine chelnerita si casca ochii pe Geo si il intreaba ce vrea sa manance. Pe Nino nu l-a intrebat nimic. Se facea cohorta dupa Geo pe strada. Asta l-a bucurat, asta l-a si terminat kalooga_36441" , a spus Florin Zamfirescu, la Romania Tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate