George Buhnici a bagat peste 100.000 euro in constructia casei de la Corbeanca! Imobilul este gata in proportie de 70% | EXCLUSIV

George Buhnici a ajuns sa investeasca peste 100.000 euro in constructia unei case situate langa Corbeanca, iar proiectul este inca departe de finalizare.

Autor: Radu Constantin

George Buhnici si-a depasit toate anticiparile legate de costurile constructiei casei visurilor sale, in care se va muta impreuna cu familia, cand va fi gate. Constructia a „inghitit” 104.000 euro in 4 luni, in conditiile in care aceasta se ridica pe o structura din lemn. De altfel, Buhnici a recunoscut ca in scurta vreme va ramane fara bani si ca spera sa gaseasca solutii tehnologice prin care sa mai limiteze din costuri.


Primavara trecuta, cand George a demarat lucrarile la imobil, el avea in plan sa contruiasca o casa traditionala, care sa beneficieze de independenta energetica, adica sa produca singura energia de care are nevoie cu ajutorul unor panouri fotovoltaice. Un singur panou costa in jur de 10.000 euro. In timp, ambitiile prezentatorului au crescut si la fel si costurile. Buhnici a investit mai mult in panouri si izolatii, astfel incat sa-si transforme casa intr-o mica centrala pentru comunitate. Acesta spunea pe blogul sau, georgebuhnici.ro ca o astfel de casa ar fi unica in Romania, iar in lume exista foarte putine.


George Buhnici a platit ion jur de 45.000 euro si pe terenul situat in zona Corbeanca, in 2015. Vedeta a povestit ca s-a apucat de casa dupa ce a scapat de rate si a anuntat ca nu mai vrea sa faca rate la banca.

Casa lui Buhnici urmeaza sa aiba 180 mp utili, impartiti pe doua nivele. Terenul pe care se afla casa are 1600 mp.

 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

El este cel mai tare reporter pe IT, iar ea... ii face concurenta! Cum arata si cu ce se ocupa sotia lui George Buhnici

George Buhnici, un tatic de nota 10! "Ne plimbam impreuna, vedem lumea si ne apropiem mai tare"

George Buhnici si-a adus tatal din Brasov pentru a supraveghea constructia casei de langa Bucuresti

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies