George Burcea a petrecut cu femei și băutură! Imaginile au scăpat pe Internet

Fanii lui George Burcea au crezut că nu văd bine în momentul în care pe Internet au scăpat câteva fotografii cu actorul înconjurat de mai multe femei și cu băutura lângă el.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

George Burcea, surprins în compania unor femei, cu băutura lângă el!


In articol:

George Burcea a fost surprins într-o ipostază incredibilă. Fostul soț al Andreei Bălan a ajuns din nou în atenția fanilor, după ce au apărut câteva imagini cu el înconjurat de femei și alcool, în timpul unei partide de jocuri de noroc. Cu toate că urmăritorii lui de pe rețelele de socializare s-au grăbit în a-și da cu presupusul și a inventa scenarii, se pare că totul are o explicație.

George Burcea a petrecut cu femei și băutură! Imaginile au scăpat pe Internet

Se pare că scenele în care Burcea apare cu mai multe femei la masă nu au loc în realitate, ci datorită faptului că fostul partener al Andreei Bălan este actor, acesta a fost ales să fie protagonist în noul videoclip al lui Uddi. Chiar zilele trecute au fost filmate scenele respective, iar mai multe imagini de la filmări au scăpat pe Internet. Fanii și-au făcut fel și fel de scenarii după ce l-au văzut pe Burcea în acea ipostază.

Citeste si: VIDEO! Andreea Bălan, petrecere nebună de ziua ei! Cum l-a exclus definitiv din viața ei pe George Burcea din 2 vorbe

Citeste si: Andreea Bălan, cu sticla în mână la prima oră a dimineții: „Eu beau...” Unde a fost fotografiată artista?

Citeste si: VIDEO! Andreea Bălan l-a ironizat cumplit pe George Burcea! Cum l-a luat vedeta peste picior pe soțul său în vlogul ei

George Burcea, surprins în compania unor femei, cu băutura lângă el!

În imagini se poate observa cum actorul este îmbrăcat extrem de elegant și apare în mijlocul unor femei frumoase, îmbrăcate provocator. George Burcea a respectat cu sfințenie scenariul și nu prea i-a fost greu să o facă. În primul rând pentru că își face bine meseria, iar în al doilea rând, ce bărbat nu s-ar simți bine înconjurat de atâtea femei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate