George Burcea, disperat! Soțul Andreei Bălan a ajuns la fundul sacului și face un apel pentru salvarea actorilor în plină epidemie de coronavirus! Decizia luată de Monica Davidescu și Dana Rogoz

Soțul celebrei Andreea Bălan, George Burcea, are probleme extrem de serioase în această perioadă. Și nu doar cu divorțul care se prefigurează la orizont sau cu dosarul penal care i-a fost deschis pentru că a condus sub influența drogurilor...

Autor: Catalina Lohan, Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, actor independent, George Burcea se confruntă cu o problemă cât se poate de serioasă acum, după ce au fost suspendate toate activitățile culturale și, normal, nu mai are de unde să câștige banii necesari pentru traiul de zi cu zi.

Citeste si: George Burcea a fost înlocuit într-o piesă de teatru pentru că nu a înțeles textul? Vezi cine a decis ca actorul să nu mai facă parte din distribuție!

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, George Burcea! Firma prin care actorul îşi derulează afacerile îşi are sediul în vila Andreei Bălan!

Citeste si: Decizie de ultim moment! Andreea Bălan NU concepe varianta unui divorț amiabil, se va lupta în instanță pentru fetele ei

Așa că, văzând că a ajuns ”cu cuțitul la os”, George Burcea locuind departe de Andreea Bălan și având, cu siguranță, niște cheltuieli mult mai mari decât în vremea în care stătea în casă cu artista,

actorul s-a raliat unei inițiative cât se poate de lăudabile. Mai exact, cum în vremea asta, în plină epidemie de coronavirus, actorii independenți nu mai au nicio sursă de venit, George Burcea a început să popularizeze o petiție care cere primului ministru al României, Ludovic Orban, măsuri clare de protecție socială și pentru cei care sunt în situația lui.

”Dacă actorii, muzicienii, dansatorii din instituțiile publice stau acasă având salariul plătit, e o mare problemă în schimb cu artiștii independenți, care nu mai au din ce trăi.

Ei nu au contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, și rămân fără surse de venit şi fără nici o protecţie socială. Este just ca aceștia din urmă să fie tratați ca antreprenori ai propriului lor talent și să primească aceleași compensații ca cei din zona economică, deoarece utilitatea lor publică este consacrată prin Constituție (art. 33, dreptul la Cultură). Statul român trebuie așadar să-i protejeze și pe ei ca pe orice alt antreprenor", susține petiția pe care George Burcea a încercat să o popularizeze.

Teatrul s-a mutat acasă în epidemia de coronavirus. Monica Davidescu și Dana Rogoz citesc povești pentru copii, Oana Pellea spune poezii pe Youtube

În vreme ce George Burcea vrea ca statul român să-i protejeze pe artiștii care nu mai pot avea spectacole acum din cauza epidemiei de coronavirus, alți actori au găsit metode inedite de a fi alătuir de oameni, chiar din casele lor.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Astfel, actriţele Monica Davidescu şi Dana Rogoz citesc zilnic, pe paginile lor oficiale de Facebook, poveşti pentru copii, iar actriţa Oana Pellea "dăruieşte" câteva minute speciale pe Youtube, unde recită poezii. "Când stai acasă îţi vin idei şi, vorbind cu o prietenă care se mai ocupă de pagina noastră de Facebook şi tot spunându-i că stau acasă cu Dora şi îi citesc, ea mi-a sugerat să citesc şi pentru cei care nu pot să citească.(...) I-am dat dreptate şi mi-am propus să fac un live în fiecare seară, la ora 20.00.", a afirmat Monica Davidescu. Actrița a demarat proiectul luni seara, pe 16 martie 2020 şi a spus că este bucuroasă că prima sa postare a fost urmărită nu doar de micuţi din România, ci şi de ascultători din Spania şi Italia.

Tot pentru cei mici care au rămas acasă citeşte poveşti şi actriţa Dana Rogoz. "Am un anunţ pentru părinţi. La ora 16.00 voi intra live pe FB, pentru a le citi copiilor care au rămas acasă. În fiecare zi voi citi o poveste nouă. În felul acesta, susţin mesajul de a rămâne acasă în siguranţă, dar vin şi în ajutorul părinţilor, care au nevoie măcar de 10- 20 minute libere", a scris actriţa pe pagina ei de socializare.

Pe de altă parte, actriţa Oana Pellea s-a hotărât să ofere publicului, sub titlul "Pentru Dumneavoastră", câteva minute de poezie. "Pentru că trăim ce trăim şi pentru că un artist trebuie să facă ceea ce ştie el să facă cel mai bine sau ceea ce crede că ştie să facă mai bine, şi pentru ca să nu treacă tot timpul ăsta degeaba, teatrele fiind închise, să-mi justific şi eu existenţa pe pământ, să nu fac umbră pământului degeaba, m-am gândit ca în fiecare seară să vă citesc o poezie sau o pagină ce îmi este mie aproape de suflet. Îngăduiţi-mi să încerc să vă citesc Nichita Stănescu", a spus actriţa în prima sa postare pe Youtube.

 

Câți bani câștiga George Burcea pe când lucra

George Burcea şi-a înfiinţat o firmă pe 30 ianuarie 2018, specializată în „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”. Actorul a dezvăluit, în mai multe ocazii, că este implicat în diverse proiecte în domeniu, pe lângă apariţiile în reclame şi în câteva piese de teatru. Firma lui Burcea are sediul social chiar în vila în care a locuit cu Andreea Bălan. La Ministerul de Finanţe, singurele date sunt cel înregistrate în anul 2018, primul de activitate al societăţii comerciale. Astfel, firma lui Burcea a înregistrat un profit net de 23.544 de lei (aproximativ 5.000 de euro), la o cifră de afaceri de 73.803 lei. Cum firma a activat 11 luni în 2018, reiese că aceasta a produs, în medie, aproximativ 450 de euro pe lună. La finalul lui 2018, datoriile firmei erau infime, de 954 de lei. 

 

George Burcea, soțul Andreei Bălan, prins la volan cu droguri! Actorul și artista vor divorța

George Burcea, conform comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se menționează în comunicatul emis de poliție. Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, George Burcea va fi nevoit să ofere explicații cât se poate de coerente polițiștilor pentru a se afla de unde provine substanța consumată. De altfel, știrea referitoare la ceea ce i s-a întâmplat lui George Burcea pare să aducă lămuriri suplimentare cu privire la despărțirea dintre Andreea Bălan și actor, fanii vedetei reacționând la modul cel mai dur cu privire la comportamentul bărbatului.

Andreea Bălan pare să fi realizat că nu sunt multe șanse ca mariajul ei să fie salvat, mai ales în lumina ultimelor informații, vedeta fiind din ce în ce mai tristă, având postări pe conturile ei de socializare din ce în ce mai explicite cu privire la ceea ce se petrece între ea și George Burcea. ”Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”, a notat Andreea Bălan după ce a încercat în van să vorbească cu soțul ei, George Burcea, atunci când el și-a vizitat fetele. Și, parcă dorind să transmită că este într-o situație dificilă, la o altă fotografie, Andreea Bălan a indicat că încearcă să fie puternică: ”Nu știi niciodată cât de puternic ești... până când a fi puternic este singura alegere pe care o ai”. De altfel, divorțul lor pare mai sigur ca niciodată, Andreea Bălan și George Burcea separându-se definitiv.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies