George Burcea îi dă târcoale fostei sale soții. Cum a fost surprins în fața casei Andreei Bălan când nimeni nu se aștepta

George Burcea i-a declarat război pe rețelele de socializare fostei sale soții, dar cu toate astea nu se poate abține să nu meargă la ea acasă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

George Burcea îi dă târcoale Andreei Bălan. Cum a fost surprins
George Burcea îi dă târcoale Andreei Bălan. Cum a fost surprins


In articol:

George Burcea și Anreea Bălan nu mai formează un cuplu de câteva luni bune și abia așteaptă să trecă starea de urgență să meargă la tribunal pentru a-și putea încheia socotelile. Cu toate că s-a ajuns la cuvinte urâte și o atitudine ostilă din partea lui Geprge Burcea, actorul nu o poate uita atât de ușor pe mama fetițelor sale.

Citeste si: Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea: „Fostul meu soț lovește în mine și nu gândește”

Cum a fost surprins George Burcea în fața casei Andreei Bălan

Se pare că George Burcea ar fi fost surprins de paparazzi SpyNews în fața casei sale. Culmea este că actorul nu a intrat în curte și nici Andreea nu a venit să poare o conversație cu el. 

George Burcea îi dă târcoale Andreei Bălan. Cum a fost surprins
George Burcea îi dă târcoale Andreei Bălan. Cum a fost surprins

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: George Burcea, scandal cu mama și frații după despărțirea de Andreea Bălan! Nici nu vor să mai audă de el

Actorul a plecat din fața casei sale însoțit de un prieten, după care, ajuns în fața fostei locuințe, s-a îndreptat alături de prietenii lui către dubă albă, de unde au scos cheile acesteia, ascunse la o roată.

George Burcea îi dă târcoale Andreei Bălan. Cum a fost surprins
George Burcea îi dă târcoale Andreei Bălan. Cum a fost surprins

George Burcea părea destul de abătut, mai ales că a fumat mai multe țigări și chiar a poposit în fața casei unde acum locuiește Andreea Bălan cu cele două fetițe ale sale.

Citeste si: Andreea Bălan, atacată de soțul ei cu cuvinte de nereprodus! Ce i-a spus George Burcea cântăreței cu care s-a căsătorit anul trecut

Până acum George Burcea se folosea de mașina Andreei Bălan pentru a merge prin oraș, dar acum este nevoit să apeleze la o dubă.

Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea: „Fostul meu soț lovește în mine și nu gândește”

Căsnicia dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns în atenția tabloidelor de câteva luni bune. În ultima perioadă, între cei doi a pornit un scandal monstru.

Scandalurile dintre Andreea Bplan și George Burcea par să nu se termine prea târziu. Ei au început să-și arunce vorbe cât mai dure în mediul online. Actorul a acuzat-o pe Andreaa Bălan că l-a blocat pe Instagram de pe contul fetițelor, iar artista nu a mai putut păstra tăcerea.

Citește continuarea aici 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Poliția a făcut prăpăd. Amenzi record în ultimele 24 de ore. Românii nu respectă regulile impuse de autorități

Carmen Harra, mesaj din Miami! Ce spune despre ieșirea din izolare

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Actorul, mesaj dur pentru artistă: „Păi ce exemplu dai tu copiilor tăi?”

Părăsit de Andreea Bălan de câteva luni, George Burcea a început abia acum să plângă! ”Se sting...”

Care ar fi, de fapt, relația dintre Lidia Buble și Costi Ioniță? Cântăreața a dezvăluit tot:"Eu și Costi avem o..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies