George Burcea iubeşte din nou?! Actorul, surprins în ipostaze tandre cu o blondă

La câteva zile după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit și George Burcea s-a pozat în ipostaze tandre alături de o femeie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

După mai multe specualții în care se anunța o posibilă împăcare între George Burcea și Andreea Bălan, acum lucurile sunt destul de clare. Artista s-a afișat deja în compania unui altui bărbat, așa că nici fostul soț nu s-a lăsat mai prejos.

Citeste si: Ce face Andreea Bălan când nu este Tiberiu Argint lângă ea! VIDEO

George Burcea iubeşte din nou?! Actorul, surprins în ipostaze tandre cu o blondă

George Burcea a mai fost surprins în compania unei femei și după divorț, dar atunci a negat totul și nu a mai fost suprins în astfel de iposatze. Dar uite că acum, la câteva luni bune de la despărțire, actorul și-a șocat fanii de pe Instagram. George Burcea a postat mai multe fotografii în care apare în ipostaze romantice alături de o blondă. Tânăra stă cu spatele în timp ce George Burcea pare că o sărută, iar acest lucru ridică mai multe semne de întrebare.

fara descriere

Citeste si: Drama teribilă a Andreei Antonescu! Vedeta și-a pierdut tatăl la 18 ani, chiar când dădea bacalaureatul

Până în momentul de față, George Burcea nu a vorbit despre o nouă femeie din viața lui, iar femeia alături de care a fost suprins este Denisa Nicolae Romanescu, o colegă de-ale actorului, informează Cancan.

fara descriere

Citeste si: Andreea Bălan, supărată după ce s-a aflat de Tiberiu Argint: „Se teme de ceea ce va urma”

Explicația cea mai probabilă pentru care cei doi au fost surprinși în astfel de ipostaze tandre, este că cei doi ar fi fost la repetiții. Mai mult, Denisa este căsătorită de ceva timp, relația cu George Burcea fiind una strict profesională.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate