George Burcea nu o poate uita pe Andreea Bălan? Amănuntul care l-a dat de gol. Ce a putut să posteze pe rețelele de socializare

George Burcea și-a șocat fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Actorul a urcat pe internet o imagine care pare a fi o ironie la adresa Andreei Bălan.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

George Burcea nu o poate uita pe Andreea Bălan? Amănuntul care l-a dat de gol. Ce a putut să posteze pe rețelele de socializare

Burcea și-a șocat fanii cu ultima postare

Andreea Bălan și George Burcea au șocat o țară întreagă în momentul în care au anunțat că divorțează după doar câteva luni de la nuntă, mai ales că în ochii tuturor erau cuplul perfect, cu familia perfectă.


In articol:

Cel puțin așa lăsau să se vadă din postările și videoclipurile de pe Internet. Realitatea era alta, însă, iar inevitabilul s-a produs. Nici faptul că au doi copii împreună nu le-a salvat căsnicia. La scurt timp după ce Andreea a confirmat zvonurile despărțirii, actorul și-a și făcut bagajele și s-a mutat din casa în care locuia cu artista.

Dar, cu toate că divorțul este bătut în cuie, cei doi nu au cum să rupă definitiv legăturile, iar asta pentru că au împreună doi copii, iar pentru ei au ajuns la un numitor comun și în ceea ce privește pensia alimentară, dar și vizitele pe care George le va face fetelor lui.

Citeste si: Te poți reinfecta cu coronavirus odată vindecat? Am aflat răspunsul

Citeste si: Alertă pentru șoferi! Ce se întâmplă cu aplicația care permitea raportarea poliției în trafic. Va fi jale

Citeste si: Drama care l-a marcat pe viață pe Mihai Bendeac. Actorul a făcut mărturii cutremurătoare: „M-a rugat să îl eutanasiez. Cel mai mare regret al meu e că nu am facut-o”

Recent, actorul și-a șocat urmăritorii, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care vorbește despre un bărbat care a fost izolat la domiciliu alături de fosta soție.

George Burcea pare să facă haz de necaz în mijlocul situației prin care trece. Fotografia cu pricina este însoțită de un fundal sonor cu mesajul piesei „Acela”, a lui Carla’s Dreams. Se pare că încă se mai gândește la Andreea Bălan și nu pierde nicio ocazie în care să facă referire la situație prin care trece.

George Burcea nu o poate uita pe Andreea Bălan? Amănuntul care l-a dat de gol. Ce a putut să posteze pe rețelele de socializare

Fanii nu au întârziat să reacționeze, dar fostul partener de viață al Andreei Bălan nu a oferit nicio explicație încă. De când cei doi au anunțat că s-au despărțit, pe contul lui de Instagram fanii au putut să vadă mai multe postări cu tentă ironică, prin care George transmite tot felul de mesaje legate de fosta relație.

Andreea Bălan, în ultimul vlog: „Căutăm bărbat”

Andreea Bălan se află în autoizolare împreună cu cele două fetițe ale ei: Ella Maya și Clara Maria, dar și mama cântăreței. Împreună au decis să respecte toate măsurile de protecție împotriva virusului. Vedeta a mărturisit că încearcă pe cât poate să facă diferite activități cu fetițele ei.

În vlog-ul recent postat pe pagina de Youtube a Andreei Bălan, ea a vorbit despre activitățile pe care le face cu fetițele acasă. Cântăreața are lângă ea un adevărat ajutor, pe mama ei, dar se pare că nu este de ajuns.

În vlog-ul recent postat pe pagina de Youtube a Andreei Bălan, ea a vorbit despre activitățile pe care le face cu fetițele acasă. Cântăreața are lângă ea un adevărat ajutor, pe mama ei, dar se pare că nu este de ajuns.  La un moment dat, cântăreața a spus că are nevoie de un bărbat care să le ajute la montat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate