George Burcea, scandal cu mama și frații după despărțirea de Andreea Bălan! Nici nu vor să mai audă de el

Relația dintre George Burcea și familia lui s-a răcit după ce a fost anunțat divorțul lui de Andreea Bălan.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După ce George Burcea a făcut cunoscută povestea tatălui lui și s-a despărțit de Andreea Bălan, el a intrat în conflict și cu familia lui. Conform apropiaților, mama și frații lui au încercat să îl ajute, dar actorul a refuzat și chiar s-a certat cu ei. Mia mult, sora lui nici nu mai vorbește cu el, relatează Cancan.

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă, după ce în ultimele zile cei doi și-au aruncat vorbe grele în mediul online! După ce a jignit-o pe mama copiilor ei, actorul nu se oprește și continuă ironiile la adresa acesteia.

George Burcea s-a arătat deranjat de faptul că Andreea Bălan l-a blocat pe conturile de socializare ale fiicelor lui, după ce a publicat o imagine care a deranjat-o extrem de tare pe artistă.

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj emoționant după scandalul cu George Burcea: „Îmi doresc ca Ella și Clara sa fie mai fericite...”

fara descriere

Astfel, acesta a decis să îi transmită un mesaj subtil fostei partenere de viață. Actorul a postat pe Instagram o fotografie cu un coleg de breaslă care arată un gest obscen, ironizând faptul că pe Andreea a enervat-o în urmă cu câteva zile o altă imagine pe care chiar el a urcat-o pe internet, în timp ce se afla cu un satâr la gâtul unui om. Ceea ce a deranjat-o atât de tare pe cântăreață a fost faptul că imediat după acea imagine, actorul a postat altele cu fiicele lor. 

”Domnu' actor Dominic are copil acasă și arată m#$% pe Insta. Păi ce exemplu dai tu copiilor tăi, bre? Sper că te-a făcut praf presa și soția”, a scris Burcea în dreptul fotografiei.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, a scris Andreea Bălan acum câteva zile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate