George Burcea și Andreea Antonescu, scandal de proporții! Cei doi concurenți și-au aruncat cuvinte dure: "Cu ce o afectează pe fosta mea soție?!"

Un nou scandal între Andreea Antonescu și George Burcea! Discuțiile aprinse au avut loc în emisiunea la care ei participă.

Scandal George Burcea și Andreea Antonescu
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

George Burcea a deschis un nou scandal, iar de data aceasta se pare că este cu o prietenă foarte bună de-a Andreei Bălan, mai exact Andreea Antonescu. Fiind amândoi concurenți la emisiunea Ferma, tensiunea este destul de mare între ei, ținând cont și de faptul că frumoasa cântăreața a avut o reacție acidă la adresă actorului. 

George Burcea și Andreea Antonescu, un nou scandal 

Un nou scandal are loc între George Burcea și Andreea Antonescu. De data aceasta, cei doi concurenți s-au nominalizat reciproc, în momentul în care au fost întrebați cine nu merită imunitate. Pe lângă acest lucru, Geroge și Andreea nu s-au putut opri la discuțiile din cadrul emisiunii și au început să își arunce tot felul de cuvinte dure. 

„Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (n.r. s-a automenționat, atunci când Andreea Antonescu a vorbit despre persoana care nu merita imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările.

Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?”  a spus George Burcea.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Scandal George Burcea și Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

Cunoscuta interpretă de muzică ușoară a ținut să îi răspundă imediat fostului soț al Andreei Bălan și chiar a susținut că el a nominalizat-o cu zâmbetul pe buze. 

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau”  a spus și Andreea Antonescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu vs George Burcea! Cronica unui scandal uriaș EXCLUSIV

Viviana Sposub s-a mutat cu George Burcea? Semnul care-i dă de gol

George Burcea, mesaj neașteptat după scandalul cu Andreea Antonescu! Ce a scris actorul pe rețelele de socialzare

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies