George Burcea și Viviana Sposub, încă un sărut pasional în fața camerelor de filmare: „Nu mă așteptam să fie așa”

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat cu ocazia revederii din emisiunea în care sunt concurenți.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub
Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub

După ce George Burcea și Viviana Sposub au petrecut o seară de sâmbătă împreună, acasă la George, alături de copiii lui, după ce au plecat la mare împreună și chiar după ce și-au făcut declarații de dragoste la televizor, în cazul în care rămăsese vreun dubiu dacă între cei doi există cu adevărat cvea, acum vedem o serie de imagini incendiare: cei doi concurenți au avut parte de un sărut pasional, chiar în fața camerelor.


In articol:

George Burcea și Viviana Sposub par că au sentimente unul pentru celălalt, însă fac eforturi să le ținâ în frâu sau să nu se afișeze în totalitate încă. Deși cei doi au plecat la mare împreună și Viviana i-a cunoscut deja copiii, cei doi par că sunt încă la începutul poveștii.

Întoarsă în casa emisiunii la care participă, Viviana a sărit direct în brațele lui George Burcea. Cei doi nu au stat pe gânduri și s-au sărutat în fața tuturor celorlalți concurenți și bineînțeles, și a telespectatorilor...și asta nu a fost tot! 

George Burcea, aflat între Viviana Sposub și Andreea Antonescu

În cadrul testimonialelor, Viviana Sposub a povestit ce asteptări avea față de George Burcea, în urma primului sărut din hambar pe care l-au avut.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

”Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că…nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, explica Viviana.

Și George Burcea a vorbit despre revenirea șatenei, declarând: „A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”.

Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub
Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub

În cadrul aceleiași emisiuni, pus față în față cu „cealaltă jumătate” a trupei Andre, George Burcea a declarat că el nu dorește să se răzbune pe fosta soție, prin a-i face rău partenerei ei de scenă, Andreea Antonescu.

“Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r. – Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a explicat George Burcea.

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

George Burcea, declarații halucinante despre motivul certurilor sale cu fosta soție, Andreea Bălan: „Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

Viviana Sposub, atac de panică în cadrul emisiunii: „N-am aer. Nu pot să îmi mişc degetele”

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

După scandalul cu Andreea Antonescu, George Burcea a reacționat ”Tot persoana X te plătește?”

George Burcea, mesaj neașteptat după scandalul cu Andreea Antonescu! Ce a scris actorul pe rețelele de socialzare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies