George Bush, la terapie intensiva! Starea de sanatate a fostului presedinte american s-a deteriorat

Starea de sănătate a fostului preşedinte american George H.W. Bush s-a deteriorat în pofida internării sale timp de o lună într-un spital din Houston (Texas, sud), unde se află în prezent sub supraveghere într-o secţie de terapie intensivă, a anunţat miercuri purtătorul său de cuvânt.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"El a suferit o serie de complicaţii care l-au condus într-o secţie de terapie intensivă unde a fost plasat sub supraveghere din cauza unei febre persistente", a declarat pentru AFP Jim McGrath.

George Herbert Walker Bush, în vârstă de 88 de ani, a fost spitalizat pentru prima dată din cauza unei bronşite la 7 noiembrie, timp de 12 zile. El a fost spitalizat din nou la 23 noiembrie, în urma unor complicaţii. Marţi, purtătorul de cuvânt a afirmat că medicii săi sunt "optimişti dar prudenţi" că problemele de sănătate ale lui Bush sunt "sub control".

Medicii au sperat să îl poată externa pentru a petrece acasă Crăciunul. Dar fostul preşedinte a petrecut în cele din urmă Ajunul în spital, împreună cu soţia sa Barbara, unul dintre fiii săi, Neil, şi nepotul său Pierce.

"Este conştient şi poate glumi cu medicul său", a adăugat McGrath.

După ce a fost vicepreşedintele lui Ronald Reagan, George Herbert Walker Bush a fost preşedinte în perioada 1989-1993. În timpul singurului său mandat, el a câştigat primul război din Golf împotriva Irakului, trimiţând trupe americane să înlăture din Kuwait trupele lui Saddam Hussein.

Unul dintre fiii lui, George W. Bush, a îndeplinit două mandate de preşedinte al Statelor Unite şi a invadat Irakul pentru a înlătura de la putere regimul acuzat în mod eronat că deţine arme de distrugere în masă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate