Stiri

George Chirilă, bărbatul cu două soţii, pus să aleagă între ele de către Saveta Bogdan: ”Dacă ar trebui să iasă cineva din triunghiul ăsta, eu să fiu acela!”

Peripeţiile Savetei Bogdan la Iaşi au continuat şi în această seară, la WOWbiz, iar George Chirilă a fost pus să ia o decizie drastică.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


George Chirilă, bărbatul cu două soţii, pus să aleagă între ele de către Saveta Bogdan: ”Dacă ar trebui să iasă cineva din triunghiul ăsta, eu să fiu acela!”icon photo
Viscolul a făcut ravagii la Iaşi, însă aceştia n-au stat în calea aventurii lor. Dis de dimineaţă, Georg
 
”Am ieşit afară şi am cugetat. M-am înviorat în zăpadă. Apoi m-am gândit că nu pot să mă raportez la doamna Saveta ca o femeie în vârstă. Îmi venea să-i spun ”măi, fato”.”, a mărturisit George Chirilă, în timp ce Saveta l-a întrebat pe cine iubeşte mai mult
”Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil.”, a mai spus el. 
De asemenea, atunci când a fost întrebat dacă doarme cu amândouă surorile, el a mărturisit că preferă să doarmă singur.
 
”Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine.”, a mai spus el.
 
Întrebat ce ar face dacă i-ar muri una dintre soţii, George Chirilă a făcut o mărturisire incredibilă. 
 
 
”În clipa în care femeia e curată, nu are de ce să se îngrijoreze, nu apar complicaţii. Noi trei am hotărât acest lucru şi am decis ca copilul nostru să vină în câmpul nostru, în iubirea noastră. Trei din copii s-au născut cu cordonul după gât, cum a ieşit, i-am dat cordonul şi a fost bine. Când am avut un caz grav, am chemat medici. Şase medici au fost aici, prieteni de-ai mei.”, a mai spus el. 
 
Provocat să facă nunta religioasă, George Chirilă a fost pus să ia o decizie radicală: ”Vă mulţumesc pentru propunere, e o încântare, însă acest capitol e încheiat pentru noi. Vă propun să o raportăm la copii. Dacă ar trebui să iasă cineva, aş ieşi eu.”, a mai spus el

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune