George Clooney şi Amal Alamuddin îşi petrec luna de miere în Insulele Seychelles

Actorul american George Clooney şi soţia sa Amal Alamuddin, care s-au căsătorit weekendul trecut la Veneţia, îşi petrec luna de miere în Insulele Seychelles, într-un complex hotelier de lux care le-a fost recomandat de bunul lor prieten Brad Pitt, relatează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit presei internaţionale, starul hollywoodian şi soţia lui au ales să se cazeze într-un complex rezidenţial de pe North Island, o insulă din acest arhipelag tropical, unde accesul se face la bordul unui elicopter.

O sursă din anturajul actorului a dezvăluit pentru site-ul X17Online.com că George Clooney a organizat în secret această vacanţă romantică pe insula tropicală din Oceanul Indian, după ce bunul lui prieten Brad Pitt i-a recomandat acea destinaţie.

fara descriereComplexul rezidenţial, considerat un veritabil paradis tropical ecologic, construit în 2003, include 11 vile cu piscine şi patru plaje private. Una dintre acestea poartă denumirea "Honeymoon Cove" ("Golful lunii de miere").

Prinţul William şi ducesa Catherine şi-au petrecut luna de miere în acelaşi complex rezidenţial în 2011, iar Brad Pitt şi Angelina Jolie au petrecut acolo o vacanţă romantică în urmă cu câţiva ani.

George Clooney şi Amal Alamuddin, care s-au logodit în luna aprilie, după o relaţie de şase luni, s-au căsătorit weekendul trecut la Veneţia, în faţa unui număr de 100 de invitaţi, printre care s-au aflat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate