George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii! El a rămas cu afacerea care produce milioane de euro, în timp ce Cristiana Copos s-a ales cu cea care a adus mărunţiş!

Rezultatele financiare arată că George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Anul trecut, George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii. George şi Cristiana Copos au divorţat anul trecut, iar presa a dezvăluit că acesta a rămas cu afacerile din domeniul hotelier, derulate prin compania Ana Hotels SA, în timp ce fosta nevastă s-a ales cu lanţul de cofetării, deţinut de Ana Pan SA. Cele două firme au rezultate total opuse, conform Ministerului de Finanţe. (vezi cine este noua soţie a lui George Copos)

George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii. Compania s-a i-a adus un profit de 14,5 milioane de euro

WOWbiz.ro a dezvălui recent că  Ana Hotels SA, care deţine hotelurile de cinci stele Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală, trei hoteluri de trei stele din Poiana Braşov şi hotelul Europa de la mare, a bifat un profit de 5,25 milioane de euro în 2017. Mai mult, din 2014 şi până în 2017, câştigurile totale ale companiei controlate de George Copos au fost de aproximativ 14,5 milioane de euro.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate