mona si george
George a rămas șocat când a văzut filmarea cu Mona

Vedete

George de la Puterea dragostei, în stare de șoc! Filmarea indecentă cu Mona a apărut în emisiune: „Este foarte urât..”

Șoc în ediția de marți a emisiunii Puterea dragostei. O filmare compromițătoare cu Mona a apărut pe ecran. Cum a reacționat George?

mona si george
George a rămas șocat când a văzut filmarea cu Mona

Mona a devenit un personaj extrem de controversat încă de la prima apariție în casa Puterea dragostei. La doar câteva zile de la debutul sezonului 3 al emisiunii, au început să apară tot felul de speculații cu privire la trecutul fostei iubite a lui George, care ulterior s-au dovedit a fi adevărate.

O filmare cu Mona în timp ce dansează la bară a apărut în emisiune. Cum a reacționat George?

Mona a fost în trecut dansatoare în cluburi și cu toate că aceasta a susținut că a fost o simplă dansatoare, acest lucru s-a dovedit a fi fals, iar imaginile care au apărut în mediul online au dovedit contrariul.

Mona, pe numele ei real Lavinia Stoian, se prezenta aproape dezbrăcată în fața clienților, iar cei care au dat-o de gol au fost Nicos și tatăl acestuia, Giovanni, care a și recunoscut la un moment dat în fața camerelor că a întreținut relații intime cu concurenta sezonului 3. 

Citeste si: Puterea Dragostei: George și Aya, în camera roșie: „E ambițioasă asta mică!”

george
Reacția lui George când a văzut imaginile compromițătoare cu Mona

Citeste si: Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?! Mădălina, vădit afectată de plecare

Citeste si: Mona și George de la Puterea dragostei s-au despărțit? Ce se întâmplă în aceste momente între ei

Nicos a amenințat-o pe Mona în repetate rânduri în emisiune că vor apărea imagini care îi vor distruge reputația, lucru care s-a și întâmplat în ediția de astăzi, când la un moment dat au fost difuzate niște filmulețe în care protagonistă este chiar Mona, în timp ce dansează la bară.

Toți concurenții au rămas surprinși, dar cel mai șocat a fost, fără doar și poate, George, care deși s-a despărțit defintiv de Mona, nu a putut să ascundă faptul că l-a afectat ceea ce a văzut. 

Cu toate că în imaginile care au apărut astăzi în emisiune nu era nimic compromițător, George nu a fost încântat să vadă asta, dansul din filmarea cu pricina era pentru un videoclip mai vechi de-al lui Nicos, lucru pentru care atât Mona, cât și Nicos au izbucnit în râs când au văzut. 

mona
Filmarea cu Mona a apărut în emisiune

„Am închiriat o locație, am plătit dansatoarele, am plătit-o și pe Mona”, a spus Nicos despre imagini.

George: Este foarte urât să apară acest videoclip în prezența mea 

Nicos: George, hai să discutăm. Nu e nici prima, nici ultima mea melodie cu videoclip. Nu are ce să te deranjeze

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

George: Hai să-ți văd și eu iubita dansând la bară lângă tine

Nicos: Ce ți se pare că a făcut?

George: Este foarte urât să văd eu

Cristina Mihaela: George, dar tu știai dinainte că Mona a dansat, nu e nimic rău în asta, ea nu a negat niciodată că a fost dansatoare, a fost foarte asumată, nu văd de ce te deranjează