George de la Puterea Dragostei l-a amenințat pe David! Scandal uriaș între cei doi

David Andrei, aflat acasă după eliminarea sa în urmă cu câteva săptămâni de la Puterea Dragostei, a arătat mesajele primite de la George.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

David de la Puterea Dragostei
David de la Puterea Dragostei spune ca e amenintat de George[Sursa foto: Instagram]

 


In articol:

David spune că George i-a trimis mesaje în care e supărat că acesta a vorbit despre el. Unul dintre aceste mesaje a fost postat de David pe pagina sa de Instagram, alături de un mesaj.

”Am văzut că postezi o grămadă de prosti pe rețelele de socializare. Se pare că ceri milă pentru a te întoarce. Dar o să vorbim amîndoi la întoarcere mea acasă”, scrie în mesajul postat de David ca fiind primit de la George de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

George si David Puterea Dragostei
George si David au fost initial prieteni la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

David, mesaj pentru George de la Puterea dragostei ”Nu încerca să mă ameninți”

David a avut o replica dură pe care a dat-o printr-un mesaj pe Instagram.

”George, în primul rând "prosti" se scrie cu 2 de "i"! În al doilea rând ele se numesc "postari pe Instagram" iar libertatea de exprimare este garantată prin Constituție ! Așadar nu încerca tu să mă ameninți cu faptul că "o să vorbim amândoi la ÎNTOARCERE MEA acasă", pentru că surpriză, "acasă" e viața reală, iar în realitate există organe ale Statului abilitate să se ocupe de toți cei care amenință că fac, că dreg!! Și Aparatul de Stat al M.A.I. are o "brigadă " formată din cel puțin 100k de cadre active, efectiv dornice să acționeze împotriva tuturor celor care vor să încalce legea! Sper că m-am făcut înțeles de data asta !!! În al treilea rând tu vorbești de milă? Păi, după câte văd eu, se pare că tu implori susținătorii să semneze "Petiția ca între "frați"!" În al 4 lea rând, milă pentru ce? Pentru a fi în emisiune cu tine? Te înșeli ! Sunt dezamăgit de ceea ce văd! De fapt nu eu, ci noi TOȚI suntem dezamăgiți de absolut TOT ceea ce vedem că se întâmplă în Casa "Puterea Dragostei"!! Trădare, mâncătorie, nervi, invidie, reproșuri, jigniri, țipete, urlete, violență, amenințări, bulling ... ! Să continui? Unde mai este iubirea ? Iar în al 5-lea rând, ai șters story-ul în care mă făceai "un mare nesimțit măi băiatule", însă totuși am apucat, din nou, să mă "bucur" de partea ta "bună".... de parcă îmi era dor. Conchid spunandu-ti respectuos, faptul că, EU O SĂ VREAU ÎNAPOI ÎN EMISIUNE, numai atunci când nu veți mai arăta nimic din lucrurile enumerate mai sus și vă veți concentra toată PUTEREA pentru DRAGOSTE”, este mesajul lui David de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Rafaela de la Puterea Dragostei, protagonista unui episod violent. ”Războinica” de la Exatlon, snopită în bătaie de fostul iubit

Mariana de la Puterea dragostei, în război cu Paul ”Putea să-mi spună în față”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Manuela de la ”Puterea Dragostei” are iubit! Totul despre bărbatul ținut ”la secret” de brunetă Exclusiv

Akebono, mesaj emoționant pentru concurenții din casa Puterea Dragostei: „Aveți grijă de Aya! Așa firavă cum e ea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies