George Tal, fata in fata cu Liviu Guta, dupa atacurile solistului din emisiunea "Drept la tinta". Vezi continurea razboiului care a zguduit lumea manelelor!

Liviu Guta si-a continuat razboiul cu fosta sa colega de scena, Daniela Gyorfi, dar si cu impresarul si sotul ei, George Tal.

Distribuie pe:

fara descriere

Dupa ce a spus, in cadrul emisiunii "Drept la tinta" de la Kanal D, ca George e intretinut de catre Daniela, Tal a tinut sa-i raspunda.

"Este rusinos ce ai spus, Liviule! De cate ori ai mers la un concert, ti-ai luat leafa promisa! Eu nu ma aflu in excursie atunci cand organizez un eveniment, ci castig un ban cinstit. Nu sunt intretinut de nimeni. Castig aceste comisioane pentru munca pe care o depun", a spus George Tal la Antena 1.

fara descriere

"George, vezi ca iar incepem! Daniela canta piesele mele peste tot. Dar nu-i problema, e cadoul meu pentru ea. Piesa aceasta, 'De ce ma minti', este doar a mea! Tu erai in Germania cand o cantam eu, n-ai de unde sa stii. Am dovezi ca eu am scos-o primul, la AMMA Music. Am luat 'Discul de Aur' cu ea. Abia apoi am cantat si varianta cu Daniela. Asta e adevarul", a replicat si Liviu Guta.

Ulterior, cei doi si-au continuat cearta pe tema filmuletelor compromitatoare cu Daniela pe care le-ar avea Liviu.

"Liviule, ai zis ca ai anumite filmulete cu Daniela. Difuzeaza-le! Sa stii ca am si eu filme cu tine si cu nevasta ta, cand stateati la plaja. Dar nu le dau, pentru ca nu sunt o pitipoanca. Daca ai fi barbat, ti-ai cere scuze", a spus George Tal.

"George, da-mi si mie un litru de benzina cadou! Numai aberatii ai spus aseara! Singurul fimulet pe care-l am este unul filmat cu telefonul accidental. Daniela vorbea de rau anumite persoane din lumea muzicala. Bineinteles ca n-am sa-l difuzez! Ai spus ca nu stiu sa leg trei cuvinte, dar eu stiu sa vorbesc sarbeste, vorbesc engleza", a replicat Guta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate