Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, conflicte din cauza banilor. Artistul își cere partea sa de venituri: „Tremur de nervi”

Conflictul între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară devine tot mai aprig. Ce au cei doi cântăreți de împărțit?

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară[Sursa foto: Instagram]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Prietenia dintre Georgiana Lobonț și Armin Nicoară se pare că a fost de mult dată uitării. Din grupul vesel a cărei muzică anima orice petecere, au rămas reproșuri și conflicte fără a avea o rezolvare amiabilă.

Se pare că banii sunt motivul pentru care Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au pus capăt prieteniei lor.

Cei doi cântăreți își aruncă, acum, cuvinte grele și se arată reciproc cu degetul.

Totul a început de la scandalul dintre o altă cântăreață de muzică de petrecere și Georgiana Lobonț, după care Armin Nicoară a intervenit, creând un conflict de amploare.

Citeste si: Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere! Interpreta de muzică populară a făcut anunțul cutremurător: "Am primit o veste tulburătoare..."

Georgiana Lobonț a acuzat-o pe nașa copiilor ei, o cunoscută artistă, cu același repertoriu muzical, că i-ar fi furat ideile pentru viitorul colaj pe care cântăreață îl pregătea.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Armin Nicoară, colaborări de succes cu Georgiana Lobonț
Armin Nicoară, colaborări de succes cu Georgiana Lobonț[Sursa foto: Facebook]

Armin Nicoară îi cere Georgianei Lobonț banii de pe urma colaborărilor

Armin Nicoară a intervenit în conflictul celor două artiste și foste sale prietene. Celebrul saxofonist a colaborat cu ambele cânărețe, dar, din păcate, cele două colaborări muzicale au luat sfârșit destul de repede.

Însă, acum, artistul o acuză pe Georgiana Lobonț că nu a fost onestă și corectă în ceea ce privește partea financiară a colaborării dintre cei doi.

Saxofonistul a declarat că ultima colaborare cu Georgiana Lobonț i-a adus numai ei profit, iar el nu ar fi primit niciun ban.

Citeste si: Armin Nicoara, Regele Saxofonului, la un pas să ia COVID-19 după o emisiune tv! ”Nici nu știu ce să mă fac, eu chiar sunt în grupa de risc maxim”

Eu am colaborat cu amândouă, au fost momente frumoase, dar a venit și răul.

Pot să intervin acum și eu în această situație. Vreau să o întreb eu când îmi primesc banii pe colaborările cu ea? La prima piesă ți-am lăsat ție toate veniturile. Tremur de nervi și de supărare de două săptămâni, adică de doi ani. Ai venit la mine în casă și bărbatul tău a zis că tu nu mai suporți să apară și Claudia cu noi în videoclip. Eu am avut frăție cu voi, nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu no i.” a declarat Armin Nicoară într-o emisiune tv.

Georgiana Lobonț se apară și spune că la mijloc a fost o înțelegere și nu se pune problema de vreo înșelăciune.

E o piesă pe care am lansat-o împreună și înțelegerea a fost să postăm o piesă la mine pe canalul de YouTube, una la el și tot așa, ca fiecare să-și ia banii .” a lămurit lucrurile cânăreața.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară, pus la colț! Dezvăluiri incredibile despre nunta ”Regelui Saxofonului” cu Claudia Puican

Cântăreața Georgiana Lobonț, invidiată de ceilalți artiști de muzică populară! Şi-a făcut formație nouă

VIDEO. O cunoscută cântăreață, şedinţă foto incendiară înainte de a naşte! S-a dezbrăcat de haine și a arătat TOT: ”Sunt cea mai fericită”

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies