Stiri

Ger puternic şi ninsori! Cum va fi vremea în weekend

VREMEA în weekend 12-13 ianuarie. După ce a nins în toată ţara, în weekend ne vom confrunta cu ger puternic. Temperaturile vor ajunge în Capitală până la -11 grade Celsius.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Ger puternic şi ninsori! Cum va fi vremea în weekend

Sâmbătă, cerul va fi noros în partea de vest, centru şi nord a ţării. În aceste zone va şi ninge, însă slab cantitativ. Zonele în care se vor semnala ninsori sâmbătă vor fi Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş. Temperaturile se vor situa între - 7 grade şi un grad.

Prognoza meteo în weekend 12-13 ianuarie în Bucureşti

Sâmbătă şi duminică nu va mai ninge în Capitală, însă ninsorii îi va lua locul un ger puternic. Vremea va fi deosebit de rece în weekend-ul 12-13 ianuarie. Sâmbătă noapte temperaturile vor scădea până la -11 grade, iar la amiază nu vor trece de - 3 grade.

Duminică, gerul se mai domoleşte, iar temperaturile vor creşte puţin faţă de sâmbătă. Ele se vor situa între -4 şi -6 grade Celsius.

Vremea în weekend 12- 13 ianuarie la munte

La munte, vremea va fi geroasă. Temperaturile maxime şi minime se vor situa între -5 şi -9 grade sâmbătă şi între -2 şi -7 grade duminică. Nu vor mai fi ninsori, dar se va semnala ceaţă pronunţată, atât ziua, cât şi noaptea. 

În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune