Gérard Depardieu a impuscat si a mancat carne de leu: "Eram in legitima aparare"

Actorul francez Gérard Depardieu a dezvăluit într-un interviu recent că a mâncat carne de leu în timpul unei călătorii pe care a efectuat-o în Africa, informează dailymail.co.uk.

novalue
Autor: V.P.

Starul francez, în vârstă de 65 de ani, spune că a împuşcat doi lei care au blocat trecerea vehiculului în care se afla, în timpul unei călătorii prin savana africană.

"Ni s-a defectat maşina în timp ce ne aflam printre tufişuri, în Burkina Faso. Doi lei au venit în faţa noastră şi nu am putut să ne continuăm drumul. Orele treceau, nu puteam să ieşim din maşină, iar şoferului african îi era foarte frică", a declarat Gérard Depardieu."Nu am avut de ales, a trebuit să îi împuşc", a continuat starul francez. Întrebat de reporteri dacă, apoi, a mâncat carne de leu, actorul a răspuns: "Da!".

Gérard Depardieu a menţionat pentru prima dată acea vizită în Africa în luna septembrie, când a făcut următoarea dezvăluire pentru revista So Film: "Am ucis doi lei şi înţeleg de ce leul este regele junglei. Eram însă în legitimă apărare".

"Imaginează-ţi că eşti într-o maşină şi motorul se defectează. Cobori din vehicul şi în faţa ta se află acele animale. Tragi în aer, ca ei să se sperie. Însă ei nu se mişcă. Nu eram acolo pentru a participa la o vânătoare. Mă aflam în Africa pentru a ajuta Africa", a continuat actorul.

Gérard Depardieu, care a suportat cinci operaţii de tip bypass, a explicat şi motivul pentru care s-a remarcat în ultimii ani mai degrabă din cauza comportamentului său turbulent decât prin rolurile interpretate: "Atunci când mă plictisesc, beau alcool.
Cu excepţia unor momente ocazionale, compulsive, de abstinenţă. După operaţia de bypass şi din cauza concentraţiei de colesterol, trebuie să fiu atent".

În cel mai recent interviu, publicat în Independent Magazine, starul francez a vorbit şi despre incidentul din 2011, în timpul căruia a fost dat jos dintr-un avion al companiei Air France după ce a urinat pe culoarul din mijlocul aeronavei.

"Am mulţi prieteni în Marea Britanie.
Şi în Irlanda. Acolo, din întâmplare, am urinat recent într-un avion. Acolo era o însoţitoare de bord, cam deprimantă de felul ei, iar asta m-a făcut să îmi doresc urgent să urinez. Zborul nostru fusese amânat cu 45 de minute, se aflau şapte avioane înaintea noastră în linia de aşteptare pentru a decola, iar însoţitoarea de bord m-a împiedicat, cu piciorul, să mă ridic de pe scaun. Aşadar, am urinat într-o sticlă.
Din fericire, toţi angajaţii de la Poliţia aeroportului din Dublin mă cunoşteau", a spus actorul.

Luna trecută, Gérard Depardieu a şocat publicul prezent la un eveniment solemn, prin care se comemorau eroii căzuţi în Primul Război Mondial. Starul a venit la acel eveniment în stare de ebrietate.

Actorul trebuia să urce pe scenă şi să recite o poezie scrisă de un cântăreţ şi poet francez, Barbara, la acea adunare, organizată în Belgia, la Bruxelles.

La doar câteva secunde după ce a urcat pe scenă, Gérard Depardieu a ignorat aproape complet textul pe care îl pregătise şi pe care ar fi trebuit să îl citească, alegând în schimb să îşi ridice braţele în aer, să spună glume, să strige şi să folosească un limbaj trivial.

Gérard Depardieu, care a primit cetăţenia rusă în ianuarie 2013, în urma unui protest public faţă de un proiect de lege al guvernului francez ce viza creşterea până la 75% a cotei de impozitare a averilor persoanelor bogate, locuieşte în prezent în Rusia şi Belgia.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies