Gest de mare caracter al lui Vasile Muraru! In amintirea prietenului Nae Lazarescu, actorul a scos din buzunar 8000 de lei si i-a facut acestuia statuie la mormantul din Focsani! | EXCLUSIV

Vasile Muraru a fost decenii la rand partenerul de scena al regretatului Nae Lazarescu.

Autor: Petru Luca

Pe 19 decembrie 2013, actorul Nae Lazarescu inceta din viata la 73 de ani, ca urmare a unor complicatii derivate dintr-o afectiune cronica la ficat. In urma sa, neconsolat, a ramas partenerul sau de scena, Vasile Muraru, care a devenit celebru alaturi de Nae Lazarescu, alaturi de care a urcat de mii de ori pe scena teatrului de revista.

In amintirea regretatului sau tovaras, Vasile Muraru, adjunctul lui Arsinel la "Constantin Tanase", a finantat ridicarea unui statui la locul de veci al lui Nae Lazarescu din cimitirul din Focsani. Potrivit propriilor declaratii, Muraru a scos din buzunar peste 8000 de lei pentru realizarea lucrarii, incredintata lui Olimpiu Petre, un cunoscut sculptor. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vasile Muraru vorbeste in premiera despre investigatia facuta astazi, sub anestezie, de Alexandru Arsinel: ”Am vorbit ACUM cu baiatul lui!” Informatii de ultima ora!

Ei sunt cei care vor inlocui cuplul Stela-Arsinel? Ce spune actorul Vasile Muraru despre carcotasii care il vorbesc pe la spate! Exclusiv!

Subalternul lui Alexandru Arsinel si-a dublat castigurile din spectacole! Ce suma fabuloasa a incasat actorul Vasile Muraru! E directorul adjunct de la Teatrul de Revista!

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Germania declară "război" Ungariei! Toate tunurile pe Orbán

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies