Gest dureros făcut de mama Alexandrei Măceşanu, la un an de la dispariția fetei: „Este foarte greu să spun în cuvinte”

La un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, mama copilei, Tudorița, a mers la poarta lui Gheorge Dincă să-și strige disperarea. Femeia spune că nu și-a pierdut speranța că Alexandra va fi găsită în viață.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Gest dureros făcut de mama Alexandrei Măceşanu, la un an de la dispariția fetei: „Este foarte greu să spun în cuvinte”
Gest dureros făcut de mama Alexandrei Măceşanu, la un an de la dispariția fetei: „Este foarte greu să spun în cuvinte”

A trecut un an de când polițiștii din Caracal au percheziționat fiecare colțișor din casa și curtea lui Gheorghe Dincă. Casa groazei din care Alexandra a sunat la 112 după ajutor. 

Citeste si: Destăinuiri cutremurătoare din spitale. Strigătul disperat al pacienților Covid-19: „Nu luaţi virusul! Vă rog! E jale”

Citeste si: Vouchere de vacanţă 2020, pe suport electronic. Ce angajaţi din România beneficiază şi care este valoarea tichetelor

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Delia a uitat de coronavirus! Artista și soțul ei au fugit în paradis: „Luăm barca și plecăm!”

Mama Alexandrei a mers în fața casei lui Gheorghe Dincă, cel despre care se crede că a ucis-o pe adolescentă. Tudorița Măceșanu spune că nu înțelege cum nimeni nu a sesizat ce avea loc în casa monstrului din Caracal.

Femeia nu și-a piedut speranța și susține chiar și astăzi, la un an de la dispariția copilei, că fiica ei trăiește și în realitate a fost traficată de Dincă. Ea acuză oamenii legii de complicitate.

„Daca ajungeam acum un an, o salvam, dar azi nu mai e ce credeți că s-a întâmplat. După ce fata a sunat și a înștiintat, oamenii chiar asa să nu vadă să nu simtă nimeni miros, să arzi un pui, dar sa arzi un om? Este foarte greu să spun în cuvinte. Alexandra a fost luată, a fost traficată, indiferent când se chinuie să ne spună că e moartă. Ei au fost mână în mână cu Dincă l-au păzit la poartă să nu cumva sa vină cineva să-l deranjeze. Alexandra este în viață este undeva în lumea asta unde numai Dumnezeu știe. Cât vom trăi vom spera, Dumnezeu este sus și într-o bună zi inima mea de mama îmi spune că Dumnezeu mi-o va aduce acasă”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu, pentru RomâniaTV. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Clipe de groază pentru Florin Salam! Fratele lui este internat în spital! Suferă de aceeași boală care a răpus-o pe Fănica

VIDEO Polițiștii au descins la nunta familiei Halep: „Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane”. S-a lăsat cu dosare penale

Delia a uitat de coronavirus! Artista și soțul ei au fugit în paradis: „Luăm barca și plecăm!”

Roxana Dobre și Florin Salam, sărut pătimaș în văzul tuturor! Cum s-au afișat cei doi

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies