Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte

Imagini incredibile au fost surprinse la priveghiul lui Emi Pian. Noaptea trecută, apropiații interlopului au făcut un gest care i-a șocat pe toți cei prezenți.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte
Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte


In articol:

Miercuri, 5 august, a fost prima zi de priveghi a lui Emi Pian, iar curtea casei din Rahova a fost plină de lume. A fost o zi grea și pentru poliție, având în vedere că zecile de oameni nu au respectat regulile de protecție.

Zeci, poate chiar sute de oameni, s-au strâns ieri în curtea familiei liderului clanului Duduianu, ucis după un scandal pornit de la o partidă de barbut. Apropiații lui Emi Pian se pregătesc de înmormântarea acestuia, care va avea loc duminică, 9 august. 

Gestul impresionant al apropiaților

Familia interlopului Emi Pian a decis că priveghiul va dura 4 zile, după care va avea loc și procesiunea spre cimitir și înmormântarea. Azi-noapte târziu pe gardul impresionantei vile din Rahova, unde a locuit Emi Pian, în afară de afișul imens cu poza și mesajul către cel ce a fost Regele Emi Pian, se putea vedea scris, din sutele de coroane de flori, numele acestuia.

Citeste si: Clanul Duduienilor a decis: priveghiul va dura 4 zile! Iată cine se află la căpătâiul lui Emi Pian

Citeste si: După priveghi, chemarea la război! Clanul Duduianu strânge rândurile și transmite mesaje terifiante: ”Sânge pentru sânge! Nici copiii lor...”! Se cere răzbunare pentru Pian

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Gestul impresionant a fost făcut de prietenii interlopului care au scris din coroane de flori, pe gard, „EMI” și au parcat mașina interlopului în fața porții. În curte și în afara vilei erau zeci, poate sute de oameni plângând sau stând efectiv.

Prima zi de priveghi a fost emoțioantă pentru apropiații celebrului interlop. Trei melodii au fost cântate de Sorin Copilul de Aur, la căpătâiul lui Emi Pian, cei doi fiind prieteni foarte apropiați.

Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian

Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte
Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte

În prima zi de priveghi, interlopul Emi Pian a fost plâns la priveghi de zeci de prieteni. Tot mai multe persoane prezente la fața locului și nimeni nu a respectat regulile de distanțare socială și purtarea măștilor.

Polițiștii au amenințat că vor interveni în forță dacă nu se vor respecta două reguli clare: muzică dată prea tare și aglomerația. Florin Salam, prieten bun al lui Emi Pian, a fost prezent la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu. În exclusivitate pentru WOWBIZ.ro, surse prezente la înmormântare au declarat că Florin Salam a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție și nu a respectat distanțarea socială, precum alte zeci de persoane prezente.

Emi Pian a murit la Spitalul Universitar după ce a fost măcelărit în urma unui joc de barbut. Interlopul a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui. În ciuda eforturilor făcute de medici, Emi Pian a decedat în dimineța zilei de 4 august. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Livian, decizie șoc! Are legătură cu Puterea Dragostei și cu Bianca

Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Mii de decese de coronavirus urmează să fie șterse din registrele oficiale în urma examinării urgente

Clanul Duduienilor a decis: priveghiul va dura 4 zile! Iată cine se află la căpătâiul lui Emi Pian

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies