Gest incredibil făcut de Beyonce de România și de Anais, fetița lui Nicolae Guță! ”Trebuie ajutată, nu are pe nimeni”

Beyonce de România și Anais au decis să se implice într-o acțiune caritabilă și să doneze ziua de naștere a fiicei artistei cu celebrul manelist Nicolae Guță pentru a ajuta o tânără greu încercată de soartă.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Mădălina Dumitru, alias Beyonce de România, de curând a descoperit povestea unei tinere de origine rromă care a impresionat-o până peste poate.

Citeste si: Cât este de ”generos” Nicolae Guță cu fiica lui și al lui Beyonce de România! Câți bani îi trimite, lunar, micuței Anais

Citeste si: Beyonce de România și-a sărbătorit ziua de naștere în izolare la domiciliu! Vezi cu cine a petrecut fosta iubită a lui Nicolae Guță împlinirea vârstei de 28 de ani! FOTO

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Nicolae Guță se va enerva la culme când va vedea asta! Cum îl face de rușine Beyonce de România pe manelist! “Mă strigă frigiderul!”| VIDEO

”I-a murit copilul, la maternitatea Giulești, la o săptămână de la naștere. Au fost o groază de complicații la naștere, femeia este săracă tare și cazul ei m-a impresionat enorm. A trecut prin clipe cumplite, și-a pierdut copilul, abia a scăpat ea cu viață după naștere, a avut niște infecții dificile...

Nu mai are pe nimeni, locuia pe stradă”, ne-a spus Beyonce de România. Și, culmea, nu doar ea și mama sa au fost impresionate de povestea și drama trăită de sărmana tânără care și-a pierdut copilul, ci și Anais. Iar acum, practic, micuța a adoptat-o pe femeia cu pricina.

”Anais vrea să își doneze ziua de naștere, nu vrea niciun cadou, vrea să o ajute.

Vrea doar să îi găsească o casă, oricât de mică, în care să locuiască până se pune pe picioare. Momentan locuiește la noi acasă, avem noi grijă de ea, dar sperăm să găsim o fundație sau niște oameni care să îi ofere un acoperiș deasupra capului”, ne-a spus, impresionată de problemele femeii, Beyonce de România.

 

Nicolae Guță, ”generos” cu Anais

Implicarea celebrei Beyonce de România în diverse cazuri sociale vine, explică ea, după ce și-a dat seama cât de greu este să crești un copil singur. ”Știu cum e să crești un copil cu o pensie alimentară extrem de mică și când nu ai alte posibilități. De aceea, acum, vreau să și ajut cât mai mult, pe cei care au nevoie, sa inițiez câteva campanii umanitare”, ne-a explicat Mădălina Dumitru, celebra Beyonce de România. Iar când vine vorba de pensie alimentară infimă, Beyonce de România chiar nu glumește: Nicoae Guță îi plătește pentru Anais, lună de lună, doar 270 de lei.

E adevărat, uneori manelistul, printre cei mai bogați din România, îi lasă 300 de lei lui Anais ca pensie alimentară... ”El trebuie să plătească 270 de lei, lunar, pentru pensia alimentară a lui Anais. Dar, de câteva luni, când merge la poștă să pună banii, Nicolae Guță a decis să rotunjească suma. Acum trimite 300 de lei”, ne-a dezvăluit o apropiată de-ale lui Beyonce de România.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Eliminare Chefi la cuțite 2021. Doi concurenți din echipa lui Sorin Bontea ratează semifinala sezonului 9

Raluca Dumitru este eliminată de la Survivor România, după ce a fost nominalizată de Elena Marin. „Este o experiență de neuitat!”

Elena Marin este favorita publicului la Survivor România și face o nominalizare surprinzătoare. „Am suferit de la început!”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies