De ce se trage președintele Iohannis mereu de deget în momentele importante. Gestul pe care șeful statului îl face obsesiv, explicat de specialistul nostru în comunicare non-verbală | EXCLUSIV

Președintele Klaus Iohannis a apărut destul de des, în ultima perioadă, în fața românilor. Mesajele importante pe care le transmite șeful statului îndeamnă la calm și conștientizarea situației dificile pe care o traversează țara noastră.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

gest-presedinte-iohannis-se-trage-deget-specialist-comunicare
gest-presedinte-iohannis-se-trage-deget-specialist-comunicare


In articol:

Capturând mai multe apariții ale președintelui Klaus Iohannis din ultima perioadă, am constatat că șeful statului face un gest obsesiv, se trage de degetul inelar, în special în zona verighetei. Pentru a încerca să deslușim ce ar putea să însemne acest gest în comunicarea non-verbală, am consultat un specialist în domeniu.

Află cum interpretează specialistul gestul președintelui pe stirilekanald.ro.

 

gest-presedinte-iohannis-se-trage-deget-specialist-comunicare

Cum arăta Klaus Iohannis acum 40 de ani! Uite-l pe preşedintele României la bustul gol, în timp ce făcea plajă pe câmp!

Klaus Iohannis a făcut plajă la bustul gol în timpul practicii agricole.

Klaus Iohannis a făcut plajă la bustul gol pe vremea liceului. Preşedintele României, care a câştigat un nou mandat de 5 ani în fruntea ţării, a absolvit şcoala generală din Sibiu, secţia de germană, după care a intrat la actualul Colegiu Naţional Samuel von Brukenthal.

O fotografie din acea perioadă, de acum mai bine de 40 de ani, îl înfăţişează pe Iohannis pe un câmp, dezbrăcat, în timp ce se bronza, într-un moment de pauză într-o practică agricolă, probabil la cules de porumb. Într-o altă poză, Iohannis e înconjurat de colegi, tot pe câmp, la cules de varză, în spatele lor fiind un tractor.

gest-presedinte-iohannis-se-trage-deget-specialist-comunicare

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate