Gestul care poate starni o noua revolutie! Uite ce au facut ungurii din Sf. Gheorghe cand s-au implinit 25 de ani de la Revolutia din '89!

Dan Tanasa a publicat pe blogul sau o fotografie in care ungurii din Sfantu Gheorghe au plimbat pe strazile orasului drapelul maghiar de mari dimensiuni.

novalue
Autor: V.P.

"Un drapel al Ungariei de mari dimensiuni a fost plimbat azi pe străzile din Sfântu Gheorghe. În oraş au fost împărţite manifeste prin care locuitorii maghiari sunt îndemnaţi să se adune în faţa Prefecturii Covasna pentru a cânta imnul Ungariei. Plimbarea drapelului Ungariei a început în zona Gării CFR din municipiu, punctul final fiind cel mai probabil Prefectura Covasna. Acţiunile sunt organizate de UDMR şi PCM. Inspectoratul de Jandarmi Covasna mi-a comunicat faptul că în perioada următoare au fost autorizate adunări în faţa Prefecturii Covasna pentru zilele de 19 şi 22 decembrie", a

scris Dan Tanasa pe blogul sau.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Se scoate certificatul verde? Cum vom intra în magazine de Sărbători

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies