Vedete

Gestul cutremurator facut de matusa Denisei in memoria manelistei! Sotia lui Florin Peste poarta doliu dupa nepoata sa si la plaja! Vezi cum s-a imbracat Adriana!

Florin Peste si sotia sa, Adriana, se afla in concediu la mare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Adriana a avut o relatie apropiata cu Denisaicon photo
Adriana a avut o relatie apropiata cu Denisa
Florin Peste, unchiul Denisei si cel care a lansat-o in muzica, sufera enorm dupa disparitia nepoatei sale, la fel ca sotia sa, Adriana, care a avut o relatie foarte apropiata cu manelista. ( Vezi AICI cine se lupta pentru averea Denisei ).Cei doi, care locuiesc la Dragasani, s-au gandit ca este mai bine pentru ei sa isi ia cateva zile libere si sa plece intr-un concediu la mare, la Mamaia. 

Adriana, alaturi de sotul ei, Florin Peste
Adriana, alaturi de sotul ei, Florin Peste

Nici aici, insa, nu se pot bucura pe deplin, amintirea Denisei fiind inca apasatoare. De altfel, Adriana inca poarta doliu si atunci cand se duce la plaja, fotografiindu-se la malul marii intr-o bluza cu plasa de culoare neagra.  „Distractie la maxim”, i-a transmis Adrianei o prietena. „Daca as si putea... inima mea e stransa...bucuria mea nu e completa...poate intr-o zi...”, a raspuns matusa Denisei

Adriana poarta doliu si la plaja
Adriana poarta doliu si la plaja

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune