Gestul de milioane facut de un roman care munceste la un centru de reciclarea gunoiului in Irlanda! Toti locuitorii l-au aplaudat

Radu Hajdu, un roman care lucreaza la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a gasit aproximativ 3.000 de euro intr-un container si i-a predat imediat sefului sau, banii ajungand la proprietarul care ii pierduse.

Distribuie pe:

fara descriereSuma apartinea unei femei al carei tata decedase recent. Ea inchiriase containerul pentru a face curat in casa tatalui ei din Dublin, dar nu si-a dat seama ca a aruncat si banii acestuia, relateaza herald.ie, citat de Stirile ProTV.

"Cand m-au contactat oamenii de la Panda (centrul de reciclare) nu imi venea sa cred ca au gasit banii si au avut onestitatea de a ma suna. Sunt foarte impresionata de companie, s-a comportat corect. O sa le spun tuturor despre onestitatea lor", a declarat femeia.

"Suntem incantati ca am putut ajuta la returnarea banilor catre detinatorul de drept", a declarat purtatorul de cuvant al companiei. El l-a laudat pe Radu, pe care calificat drept "un tip muncitor si cinstit".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate