Gestul... discutabil al Gabrielei Cristea: i-a dat fiicei să mănânce din furculița ei! A greșit vedeta? Ce spun specialiștii?

Gabriela Cristea s-a filmat făcând un gest cel puțin discutabil: ea îi dă fetiței să mănânce cu aceeași furculiță cu care ea mănâncă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Moment controversat la ziua de naștere a fetiței cele mici a Gabrielei Cristea sesizat de câțiva internauți. Vedeta de televiziune i-a dat micuței în gură cu aceeași furculiță cu care în urmă cu doar câteva secunde mâncase chiar ea. Mai mult, cu alte momente înainte, Cristea a scăpat furculița din mână, îns aceasta nu a căzut pe jos ci aceasta i-a căzut brunetei pe picioare.

fara descriere

Citeste si: Gabriela Cristea, tristă de ziua mamei sale vitrege! Ce mesaj i-a transmis femeii aflate în autoizolare din cauza coronavirusului la doar câțiva pași de casa ei!

Citeste si: Gabriela Cristea revoluționează războiul cu băncile! Procesul câștigat de vedeta TV le dă speranțe românilor. EXCLUSIV

Citeste si: Gabriela Cristea și-a iertat tatăl: "Sunt împăcată acum cu viața mea"

Citeste si: Gabriela Cristea și-a iertat tatăl: "Sunt împăcată acum cu viața mea"

fara descriere

Gestul Gabrielei Cristea poate fi catalogat cel puțin discutabil, cu sau fără epidemie de coronavirus. În general, specialiștii în parenting și medicii consideră că e de evitat ca un copil să fie hrănit la masă cu aceleași tacâmuri cu care adultul mănâncă. Astfel se pot evita transmiterea de virusuri sau bacterii (de exemplu părintele ar putea avea o carie). Cu atât mai mult cu cât, în contextul epidemiei, regulile de igienă ar trebui să fie unele și mai mari. Evident, părinții sunt cei care decid în final, mai ales că fiecare familie are propriul set de reguli și măsuri de siguranță pe care le ia fiecare pentru binele membrilor ei.

Gabi și Tavi, petrecere în 4 de ziua fiicei cele mici

fara descriere

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit-o, săptămâna trecută, pe mezina familiei, Iris, micuța împlinind un an de viață. Evenimentul s-a petrecut în carantină, însă cei doi au încercat să-i ofere fetiței o petrecere de care să se bucure și să nu simtă lipsa invitaților. Evenimentul s-a petrecut cu porțile închise, în vila familiei Clonda de lângă București. Cei doi au filmat însă totul și au urcat imaginile pe Youtube.

Gabi și Tavi mai au împreună o fetiță, Victoria, care va împlini în curând vârsta de 3 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate