Gestul disperat al unui bărbat după ce a rămas văduv. "Erau extrem de devotaţi unul celuilalt"

Un bărbat din Marea Britanie s-a sinucis la doar câteva ore după ce soţia sa a murit din cauza unei boli la plămâni, pentru că "n-ar fi putut să trăiască fără ea”, relatează Wales Online, citat de gandul.info.

Distribuie pe:

fara descriereTammy şi Adrian Cross erau căsătoriţi de 15 ani. În ultimele luni, starea de sănătate a femeii se deteriorase foarte mult, astfel că soţul său îşi dedicase întreg timpul pentru a o îngriji.

În cele din urmă însă, Tammy s-a stins din viaţă, la doar 37 de ani. Câteva ore mai târziu, Adrian şi-a pus şi el capăt zilelor în locuinţa lor din Llwyn Dic Penderyn, Georgetown.

"În toţi anii aceştia de când erau împreună, niciodată nu au stat despărţiţi. Erau extrem de devotaţi unul celuilalt.  Dragostea lor era atât de puternică, încât dacă unul dintre ei trebuia să iasă din casă fără celălalt, mai întâi scria un bilet de dragoste. Le-am găsit acum, împrăştiate prin casă. Niciodată nu am mai văzut atâta dragoste şi nici nu cred că voi avea ocazia să mai văd vreodată. Adrian spunea întotdeauna că dacă i se va întâmpla ceva soţiei lui, el ar urma-o imediat, oriunde”
, a povestit David Allan Jones, tatăl lui Tammy.

Extrem de afectată a fost şi mama femeii, care a povestit că l-a iubit foarte mult pe Adrian.

"Nu ştiu cum am să pot merge mai departe. Adrian era ca un fiu pentru noi. A făcut totul pentru Tammy. Avea grijă de ea şi de familia noastră”, a spus ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate