Vedete

Gestul emoționant făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! Nu a vrut să se afle însă nu a mai rezistat și... EXCLUSIV

Bianca de la Puterea Dragostei este concurenta care a câștigat până acum cele mai multe premii săptămânale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Bianca este concurenta care primește săptămânal cele mai multe voturi de la telespectatori. De când e în casa de la Puterea Dragostei, doar câteva săptămâni, fata nu a fost ”liderul săptămânii”, titlu care vine cu suma de 1.500 de euro.

De multe ori, Bianca a fost întrebată ce face cu banii câștigați la Puterea Dragostei, iar ea a precizat că îi strânge pentru că vrea ca după ce părăsește emisiunea să se perfecționeze în meseria pe care dorește să o practice în continuare, cea de make-up artist.

Citeste si: Deea, cu lacrimi în ochi la Puterea Dragostei! Ea și Bianca au vorbit despre încheierea prieteniei lor! Care este motivul: are legătură cu Hamude!

Citeste si: Între Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei lucrurile nu sunt chiar atât de frumoase cum lasă ei să se creadă? Discuția care i-a pus pe gânduri pe fani DEZVĂLUIRI

Citeste si: Noul concurent de la „Puterea dragostei”, dezvăluire șoc: „Am vorbit pe Instagram, de mai multe ori...”

Bianca de la Puterea Dragostei a donat bani pentru un băiețel bolnav

Zilele trecute, Bianca le-a arătat fanilor săi o altă față a ei, una pe care puțini o știau. Ea a distribuit pe pagina ei de socializare un anunț despre un băiețel bolnav care are nevoie de bani pentru a ajunge la o clinică din străinătate pentru a fi tratat. Bianca și-a îndemânat susținătorii să doneze bani pentru salvarea lui Matei.

Au existat comentarii răutăcioase la adresa Biancăi, iar la un moment dat aceasta a răspuns. Bianca a dezvăluit astfel că ea a donat pentru acest băiețel bolnav. ”Am donat, stai liniștit. Nu trebuia să scriu asta, dar mai există și oameni ca tine...”, i-a răspuns Biancăi unuia dintre cei care o acuzau că e zgârcită.

Galerie foto  Urmatorul articol