Vedete

Gestul emotionant facut de Liviu Varciu pentru iubita lui la botezul fetitei lor! Frumoasa femeie a inceput sa planga! VIDEO EXCLUSIV

La petrecere, Liviu Varciu i-a cantat Andei Calin o melodie de suflet

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Liviu Varciu si Andaicon photo
Liviu Varciu si Anda

In weekend, Liviu Varciu si-a botezat fetita cu mare fast! Evenimentul a avut loc la unul dintre cele mai fitoase ballroom-uri din Otopeni si la el au participat peste 400 de persoane!

Liviu Varciu si-a botezat fetita! Ce a facut pe scena si pentru iubita lui

Totul a fost la superlativ, insa muzica a facut toti banii! Mai mult, Liviu  Varciu a tinut sa faca si el un moment special prin care sa o impresioneze pe iubita lui, Anda Calin, femeia de care este indragostit peste masura! (vezi transformarea uluitoare a lui Giani Kirita la botezul lui Liviu Varciu)

Dupa cateva ore de dans si voie buna, Varciu a urcat pe scena si, pe piesa prietenului sau Jean de la Craiova, “Iarta ca sa fii si tu iertat”, i-a facut o dedicatie, surpriza, Andei!

“Iti daruiesc inima mea, caci sunt un om cu sufletul curat/ sa fiu mereu in preajma ta as vrea/ caci te iubesc cu adevarat”, au fost versurile care au impresionat-o pe frumoasa femeie, mai mult, ea nu si-a putut nici stapani lacrimile, semn ca dragostea este intensa in cuplu celor doi.

In concluzie, Liviu Varciu si-a botezat fetita sambata, insa a punctat si in fata partenerei de viata la capitalul sentimente.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune