Gestul emoționant făcut de un militar înaintea paradei de 1 Decembrie. Avem cele mai emoționante imagini! Ce nu s-a văzut la televizor!

Pe o vreme mohorâtă, cu ploaie și chiar câțiva fulgi de nea, parada militară de la Arcul de Triumf a fost momentul central al zilei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Tradiționala paradă militară de 1 Decembrie  de la Arcul de Triumf s-a desfășurat și anul acesta în prezența președintelui, iar circa 4000 de militari au defilat în București.

fara descriere

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dintre care 500 militari din 21 de ţări aliate sau partenere, şi aproximativ 200 de mijloace tehnice au participat la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

fara descriere

fara descriere

Citeste si: La mulți ani, România! Ce mesaje au vedetele de 1 Decembrie VIDEO

Citeste si: Povestea de dragoste a lui Mihai Șora, românul mai bătrân ca Unirea! Cum arată femeia căsătorită cu filozoful de 103 ani

Citeste si: Moment emoționant la metroul bucureștean. Un mecanic de tren a avut ceva de anunțat, iar călătorii s-au topit și au aplaudat minute în șir

Parada militara de 1 Decembrie! Un militar își pupă fetița înainte de defilare

Iată câteva fotografii emoționante surprinse înainte de parada militară, este o imagine altfel a militarilor pe care toată lumea i-a văzut defilând cu mâna la chipiu. De la pregătirile dinaintea paradei, ultimele priviri în ”oglinda telefonului”, ștersul pantofilor ca să arate perfect.

fara descriere

Dar poate cea mai tare fotografie surprinsă în acest an de jurnaliști este cea a unui militar care își îmbrățișează și își pupă fetița înainte de a începe defilarea.

foto: Inquam Photos/Octav Ganea și Mediafax

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate