Vedete

Gestul fabulos facut de Vladimir Draghia imediat dupa ce s-a calificat in finala Exatlon! Asa a inceput fiesta in Republica Dominicana. Corespondenta speciala WOWbiz.ro din Republica Dominicana EXCLUSIV

Party dupa semifinala Exatlon. Am asistat pe viu la semifinala Exatlon, filmata in Republica Dominicana

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Gestul fabulos facut de Vladimir Draghia imediat dupa ce s-a calificat in finala Exatlon! Asa a inceput fiesta in Republica Dominicana. Corespondenta speciala WOWbiz.ro din Republica Dominicana EXCLUSIVicon photo

Party dupa semifinala Exatlon. Explozia de bucurie de la finalul semifinalei Exatlon Romania a fost uriasa pentru cei doi, Vladimir si Ionut care au intrat in finala, iar la ea a luat parte intreaga echipa. Tot staff-ul romanesc a fost invitat la traseul galben, pe malul oceanului, pentru a lua parte la ultimele curse de la Exatlon 2018. 

La final, imediat dupa ce Draghia a castigat cursa cu Stefan care l-a trimis in finala, acesta a invitat echipa de productie sa intre pe platou si sa realizeze o fotografie impreuna cu concurentii. Nu trecusera nici macar 2 minute de la finalul jocului. 

 

Asta spune multe despre legatura incredibila formata in cele cinci luni de Exatlon intre concurenti si echipa. Au fost cinci luni in care faimosii si razboinicii nu au vazut alte fete, in care si-au varsat toate frustrarile si si-au impartasit toate bucuriile cu cei "de afara". S-au format prietenii incredibile, care vor dura multa vreme de acum inainte. Nu ai cum sa uiti ca ai stat 5 luni in jungla in care i-ai vazut doar pe ei. 

Party dupa semifinala Exatlon. Singurul care a lipsit a fost Stefan

Party dupa semifinala Exatlon. Singurul semifinalist care nu a luat parte la momentul de sarbatoare a fost Stefan, insa nu a facut-o pentru ca imediat dupa ce a pierdut semifinala a iesit de pe traseu si a mers sa faca baie in ocean, singur, pentru a-si reveni. Chiar si asa, toata echipa l-a strigat: "Stefan, Stefan".

Daniel Coltuc, corespondentul WOWbiz.ro la Exatlon, in Republica Dominicana
Daniel Coltuc, corespondentul WOWbiz.ro la Exatlon, in Republica Dominicana
Semifinala s-a incheiat, urmeaza marea finala. Vom afla cine este castigatorul miercuri seara. Probele fizice s-au terminat in aplauze si lacrimi! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune