Vedete

Gestul impresionant al fiului Mădălinei Manole! Ce a făcut micuțul pentru mama lui: „Când a ajuns acasă...”

Fiul Mădălinei Manole a făcut un gest impresionant pentru mama lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

La nouă ani de la moartea Mădălinei Manole, soțul ei, Petru Mircea, face tot posibilul ca amintirea ei să rămână vie. Fiul lor are aproape zece ani și este crescut de el și de bunica din partea lui.

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care Petru Mircea l-a avut de făcut ca și tată după moartea Mădălinei Manole a fost să-i explice copilului de ce femeia care i-a dat viață nu este lângă el. Încă de când era mic, tatăl lui i-a spus băiatului cine este maam lui și l-a încurajat să o iubească și să-i prețuiască amintirea chiar dacă nu a cunoscut-o, ea punându-și capăt zilelor când bebelușul avea doar un an.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare de la divorţul Mădălinei Manole: ”Îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului!”

Ce a făcut copilul de 8 martie

"Toti colegii au avut de facut la gradinita felicitari pentru mamele lor. Petru Mircea a avut in vedere acest lucru, asa ca i-a insuflat fiului sau ideea ca si el trebuie sa faca un astfel de desen. Cand a ajuns acasa, Petru Mircea si baiatul de aproape sase ani au aprins o candela langa o poza a Madalinei, au pus si o vaza cu un buchet de flori, dar si desenul facut la gradinita. Mai apoi, spre seara, ei s-au uitat la pozele cu artista, iar Petru i-a explicat pustiului unde se aflau in fiecare imagine. Este de admirat faptul ca sotul Madalinei ii vorbeste atat de mult baiatului despre mama lui, ca ii povesteste despre originile sale, despre cum a venit pe lume. Nu vrea ca Petru Jr sa simta ca nu are identitate, ca nu are trecut. Copilul spune mereu ca mamica lui este foarte frumoasa", a declarat o sursa din anturajul familiei, pentru Cancan.

Galerie foto 
Setări confidențialitate