Gestul impresionant făcut de Silaşi, Pîtea, Yamato, Corina şi Cătălin Dumitrescu la sfârşit de an! Concurenţii de la Exatlon au adus bucuria pe chipul unor orfani

Silaşi, Pîtea, Yamato, Corina şi Cătălin Dumitrescu au oferit cadouri copiilor!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Minune la sfârşit de an pentru micuţii de la Casa de copii din Orlat, judeţul Sibiu! Unii dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din sezonul doi de la Exatlon le-au făcut o mare surpriză!

fara descriere

fara descriere

La iniţiativa lui Ciprian Silaşi, ”războincii” Iulian Pîtea, Corina Petruţ şi Cătălin Dumitrescu, dar şi ”faimosul” Yamato Zaharia au participat la un eveniment caritabil destinat puştilor. În cadrul lui, peste 130 de copii au intrat în febra show-ului sportiv şi, cum era de aşteptat, şi-au testat limitele într-un miniconcurs individual!

Ciprian Silaşi a adunat concurenţii de la Exatlon în Sibiu! A organizat totul pentru o cauză umanitară!

În urma evenimentului, s-au strâns bani, iar din ei s-au cumpărat jucării si alte produse pentru orfani.(intră să vezi ce promisiune şi-a respectat Ciprian Silaşi după Exatlon)

fara descriere

Altfel spus, Ciprian Silaşi a adunat concurenţii de la Exatlon în Sibiu pentru a putea da o mână de ajutor şi a aduce un zâmbet pe chipul unor puşti mai puţin favorizaţi de soartă! ”Am vrut să fac şi eu nişte copii fericiţi! Tocmai de aceea, am apelat la ajutorul unor persoane speciale, Iulian, Corina, Cătălin şi Yamato, şi, împreună cu ele, am putut organiza un show care să aducă bucurie. După evenimentul sportiv, ne-am dus toţi cu maşinile încărcate la Casa de copii din Orlat şi le-am dăruit jucării copilaşilor. Aveau nişte zâmbele atât de largi când ne-au văzut, încât, sincer, cât sunt eu de vesel, pur şi simplu, mi-au dat lacrimile. Am văzut acea bucurie şi, de aceea, vă spun că gestul acesta al nostru nu va fi unul singular. Vom încerca să mai organizăm evenimente pentru micuţi şi încasările să le donăm copiilor abandonaţi”, a spus Silaşi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate