Gestul impresionant făcut de Silaşi, Pîtea, Yamato, Corina şi Cătălin Dumitrescu la sfârşit de an! Concurenţii de la Exatlon au adus bucuria pe chipul unor orfani

Silaşi, Pîtea, Yamato, Corina şi Cătălin Dumitrescu au oferit cadouri copiilor!

Autor: Cornelia Ionescu

Minune la sfârşit de an pentru micuţii de la Casa de copii din Orlat, judeţul Sibiu! Unii dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din sezonul doi de la Exatlon le-au făcut o mare surpriză!

Citeste si: Rivalii românilor de la Exatlon au ajuns în Republica Dominicană! Maghiarii, veseli la aterizarea în Punta Cana: nici nu ştiu ce-i aşteaptă!

La iniţiativa lui Ciprian Silaşi, ”războincii” Iulian Pîtea, Corina Petruţ şi Cătălin Dumitrescu, dar şi ”faimosul” Yamato Zaharia au participat la un eveniment caritabil destinat puştilor. În cadrul lui, peste 130 de copii au intrat în febra show-ului sportiv şi, cum era de aşteptat, şi-au testat limitele într-un miniconcurs individual!

Ciprian Silaşi a adunat concurenţii de la Exatlon în Sibiu! A organizat totul pentru o cauză umanitară!

În urma evenimentului, s-au strâns bani, iar din ei s-au cumpărat jucării si alte produse pentru orfani. (intră să vezi ce promisiune şi-a respectat Ciprian Silaşi după Exatlon)

Altfel spus, Ciprian Silaşi a adunat concurenţii de la Exatlon în Sibiu pentru a putea da o mână de ajutor şi a aduce un zâmbet pe chipul unor puşti mai puţin favorizaţi de soartă! ”Am vrut să fac şi eu nişte copii fericiţi! Tocmai de aceea, am apelat la ajutorul unor persoane speciale, Iulian, Corina, Cătălin şi Yamato, şi, împreună cu ele, am putut organiza un show care să aducă bucurie.

După evenimentul sportiv, ne-am dus toţi cu maşinile încărcate la Casa de copii din Orlat şi le-am dăruit jucării copilaşilor. Aveau nişte zâmbele atât de largi când ne-au văzut, încât, sincer, cât sunt eu de vesel, pur şi simplu, mi-au dat lacrimile. Am văzut acea bucurie şi, de aceea, vă spun că gestul acesta al nostru nu va fi unul singular. Vom încerca să mai organizăm evenimente pentru micuţi şi încasările să le donăm copiilor abandonaţi”, a spus Silaşi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima apariţie a Anei Otvoş la o petrecere privată după Exatlon! Cum a arătat războinică la un chef de fete

Alin Andronic, declaraţie şocantă! "Beau apă de la chiuvetă şi dorm pe canapea"! Războinicul a spus în ce condiţii preferă să stea după Exatlon

Ce se întâmplă în aceste momente cu Beatrice Olaru! Câştigătoarea Exatlon a ajuns la spital şi verdictul este crunt! Piciorul i-a fost imobilizat!

Mâine 6 semne zodiacale primesc veștile pe care le așteptau de o viață! Balanțele își găsesc sufletul pereche

CE LE FĂCEA Visarion Alexa femeilor care veneau la spovedit! Adevărul s-a aflat abia acum

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Cine îl bântuie pe Regele Charles. Dezvăluiri incredibile despre coșmarurile sale

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies