Gestul impresionant facut de stirista Ela Craciun si Nicolai Tand in Ajun de Mos Niculae

Ştirista Ela Crăciun şi juratul Top Chef Nicolai Tand au un lucru în comun. Amândoi sunt părinţi, iar acest lucru este cel mai important aspect pentru ei. De aceea niciunul nu rămâne indiferent şi se implică pentru a dărui bucurii micuţilor care se află în situaţii mai grele.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereAstfel, în ajun de Moş Niculae, cele două vedete au făcut o vizită la Centrul de Plasament Voluntari şi le-au dăruit celor 70 de micuţi de acolo dulciuri de Moş Niculae. Juratul Top Chef a copt biscuiţi special pentru a le face o surpriză copiilor. Pentru niciunul dintre cei doi, aceasta nu este prima acţiune cu scop caritabil. Copii le-au cântat colinde şi au recitat poezii, şi atât Ela, cât şi Nicolai au plecat foarte emoţionaţi şi impresionaţi.

”Sunt mama şi ştiu cât de important este pentru un copil să simtă că este apreciat şi că i se dăruiesc bucurii. Este un gest mic pe care l-am făcut în calitate de ambasador al campaniei Fundaţiei Mereu Aproape- Vreau să fiu demn. Îi mulţumesc lui Nicolai că a acceptat să se implice şi el în această acţiune şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat cu donaţii”, a declarat Ela Crăciun.

”Sunt foarte sensibil când vine vorba de copii. Şi eu sunt părinte şi încerc pe cât posibil să îi bucur pe micuţi ori de câte ori am ocazia. M-a emoţionat această vizită şi m-a bucurat totodată reacţia micuţilor”, a declarant Nicolai Tand.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate