Gestul impresionant făcut de Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan pentru un copil bolnav de cancer EXCLUSIV

"Faimoşii" Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan au sărit în ajutorul unei persoane aflate în stare critică

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Consideraţi printre cei mai îndrăgiţi competitori din echipă "Faimoşilor" în cel de al doilea sezon Exatlon România, Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan impresionează şi dincolo de competiţie.

O dovadă certă în acest caz o constituie şi modul în care cei doi s-au implicat, recent, într-o acţiune caritabilă de suflet, ce a avut o legătură strânsă cu sportul pe care îl practică! (află ce a spus Mirel Drăgan despre toate strategiile de la Exatlon)

fara descriere

Yamato şi Mirel Drăgan au ajutat un copil bolnav! ”Avea nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru a urma un tratament la clinica privată din Tel Aviv!”

Concret, Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan au ajutat, în urmă cu câteva zile, un coleg bolnav de cancer, prin participarea lor la o campanie făcută pentru strângerea unei sume de bani.

”La întoarcerea din Republica Dominicană, am aflat că un copil, un practicant de karate, are probleme de sănătate şi trebuie să plece în Israel, să se opereze de urgenţă! Însă, avea nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru a putea ajunge la clinica privată din Tel Aviv! De aceea, s-a organizat un eveniment caritabil pentru el, iar prezenţa noastră acolo ar fi însemnat o ocazie de a se dona cât mai mult! Fără să stăm pe gânduri, vinerea trecută, împreună cu Mirel şi tatăl meu am fost la o sală unde s-a desfăşurat  o demonstraţie de arte marţiale şi am militat ca micuţul să trăiască! La finalul serii, am fost fericit că, prin noi, oamenii au donat atunci sume de bani şi astfel l-am putut ajuta pe colegul nostru să aibă o şansă la viaţă”, a spus Yamato, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate