Gestul impresionat făcut de Ilie Năstase pentru logodnica lui Ioana! Ce i-a scris pe poza din imensul buchet de trandafiri albi pe care i-a dăruit în urmă cu puțin timp

Ilie Năstase i-a făcut o surpriză incredibilă partenerei sale de viață de 8 Martie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ilie Năstase este îndrăgostit lulea de Ioana, femeia care l-a determinat să o uite pe fosta sa soție, Brigitte Sfăt! Drept dovadă că nu este doar o iubire de ochii lumii, tenismenul și-a făcut publice și intențiile cu afacerista din Constanța pe care a și cerut-o de nevastă. 

Sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat Ilie, apoi i-a și dăruit, într-un cadru romantic, inelul de logodnă!

Citeste si: Andreea Bălan, dată de gol de Mirela Vaida! A știut că va face stop cardiac?: „O nenorocire...”

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, mesaj incredibil pentru Giani Kiriţă! Uite ce spune despre acesta! "El este mai acid!" EXCLUSIV!

Citeste si: Ana Mocanu, implicată într-o escrocherie uriașă! Vedeta este disperată

Ilie Năstase și-a surprins logodnica de 8 Martie! ”Pentru iubita vieții mele”

Celebru sportiv a mai făcut încă un gest superb pentru Ioana și în urmă cu puțin timp! WOWbiz.ro prezintă în premieră imagini de paparazzii cu tenismenul într-o ipostază de domn galant! Ilie Năstase și-a surprins logodnica de 8 Martie cu un imens buchet de trandafiri albi, în care se afla și o fotografie cu el pe terenul de la Wimbledon în perioada sa de glorie, pe care a dat un…”autograf”! ”Pentru iubita vieții mele! Te iubesc! La Mulți Ani”, a scris Ilie pe poză.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate