Gestul incredibil al lui Hamude de la Puterea dragostei! ”Este bolnavă de cancer”

Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei" are o prietenă bolnavă de cancer și pentru a o ajuta el apelează la fanii săi virtuali

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Hamude nu este doar persoană controversată de la Puterea dragostei, ci și un tip cu o inimă mare. Drept dovadă, în aceste momente, el încearcă din răsputeri să fie alături de apropiată care are mari probleme de sănătate.

fara descriere

Roxana, o prietenă de-a tânărului, trece prin momente cumplite de mai bine de trei ani! Femeie fericită și împlinită, viața ei avea să i se schimbe în momentul în care a a aflat că suferă de cancer! De atunci, a început calvarul!

 

fara descriere

Hamude trece prin momente grele după Puterea dragostei! Cere ajutorul pentru prietenă bolnavă

Hamude a revenit și cu detalii în ce privește modul în care doritorii o pot ajuta pe Roxana și, ieri, a publicat un nou mesaj pe facebook. "Haideți va rog frumos să o ajutăm pe Roxana Elena Cristache să îi oferim o nouă șansă la viață !!!!! ea este o luptătoare însă are nevoie de noi !!!! de 3 ani se luptă !!!! orice euro/ contează pt ea !!!!! ajută un suflet curat", a scris Hamude pe pagina adresa lui de socializare.

CONT RON (cod IBAN): 

RO25RZBR0000060015687559 Roxana Elena Cristache  Deschis la Raiffeisen Bank (cod BIC: RZBRROBU)

CONT EUR (cod IBAN): 

RO56RZBR0000060015687583 Roxana Elena Cristache Deschis la Raiffeisen Bank (cod BIC: RZBRROBU)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate