Gestul incredibil facut de Mantea si iubitul ei imediat dupa ce s-au cuplat! Uite de ce nu locuiesc inca impreuna si cand au de gand sa o faca!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea formeaza cel mai nou cuplu monden.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCei doi se pot afisa acum impreuna si se pot comporta dragastos in public dupa ce aseara a fost difuzata finala de la Burlacita.

Bruneta a dezvaluit ce i-a placut inca de la inceput la iubitul ei.

"Aşa cum spuneam, a fost chimie de la început. Mi-a plăcut mult faptul că a fost sincer şi nu mi-a ascuns absolut nimic. De obicei, se spune despre doi oameni că trebuie să se completeze într-o relaţie. Ei bine, eu cred că e exact invers. Cred că jumătatea ta trebuie să fie exact ca tine", a declarat Andreea Mantea pentru a1.ro.

"Da, chiar da sau cel puţin aşa ne dorim (n.r. sa faca totul impreuna). Deocamdată nu am avut foarte mult timp la dispoziţie, eu mă aflu pe litoral de mai bine de o lună, unde filmez pentru emisiunea de la Antena Stars, „Petrecerea Burlăciţelor, difuzată de duminică până joi, de la 21:30. Aseară chiar, imediat după emisiunea de la Antena Stars Cristi a venit alături de mine, la mare şi am prins finalul de la „Burlăciţa”. Am retrăit intens fiecare moment", a explicat ea.

Andreea si Cristi nu locuiesc inca impreuna.

"Aici-aici e problema. Eu nu pot să stau la el acasa, pentru că am animaluţele mele, câinii şi pisicile, care nu stau fără mine. Aşa că acum pot spune că ne fâţâim de colo-colo până când el se va muta la mine. (n.r.Cristi, prezent la interviu, a completat că acest lucru se va intâmpla în 2024)", a adaugat ea.

Mantea si Mitrutz, cum este poreclit sportivul, au decis sa faca impreuna un gest WOW. "Ce vă putem spune, în premieră, e faptul că ne-am făcut un tatuaj, amândoi, tatuaj pe care eu mi-l doream de foarte multă vreme", a precizat Andreea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate