Gestul incredibil facut de “Printul” Cristea pentru bolnavii de autism!

Vedetele se inghesuie la provocarea Ice Bucket Challange, dar rar recurg la gesturi omenesti si pentru bolnavii de la noi. Totusi, exista si personajele care fac exceptie de la regula, iar unul dintre ele este Adrian Cristea.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Surse din preajma “Printului” sustin ca fotbalistul ar fi fost sensibilizat de o campanie umanitara initiata de oameni cu suflet. “ In iulie, Adi a raspuns pozitiv unei solicitari facute pentru a dona o suma copiilor bolnavi de autism! A pus banii in cont si niciodata nu a facut parada cu gestul sau! El a considerat ca asa, cu un minim efort, poate ajuta niste micuti sa se dezvolte normal si sa fie ajutati de societate!”, a spus un apropiat de-al jucatorului pentru WOWbiz.ro!

Surprinzator este, sustine aceeasi sursa, ca dintre persoanele publice contacte atunci doar Cristea si inca alte doua au donat bani, restul a preferat sa ignore apelul.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

EXCLUSIV | Motivul secret pentru care “Printul” Cristea se intoarce mereu la Bianca! “A fost cea mai  buna femeie la pat din viata mea”!


Citește și:

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Ispita a ”ratat”! La alegerile locale s-a făcut de râs!

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

O cântăreață de muzică de petrecere s-a îndrăgostit de un violonist, după ce acesta i-a trimis un mesaj pe Facebook EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies