Gestul incredibil facut de “Printul” Cristea pentru bolnavii de autism!

Vedetele se inghesuie la provocarea Ice Bucket Challange, dar rar recurg la gesturi omenesti si pentru bolnavii de la noi. Totusi, exista si personajele care fac exceptie de la regula, iar unul dintre ele este Adrian Cristea.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma “Printului” sustin ca fotbalistul ar fi fost sensibilizat de o campanie umanitara initiata de oameni cu suflet. “ In iulie, Adi a raspuns pozitiv unei solicitari facute pentru a dona o suma copiilor bolnavi de autism! A pus banii in cont si niciodata nu a facut parada cu gestul sau! El a considerat ca asa, cu un minim efort, poate ajuta niste micuti sa se dezvolte normal si sa fie ajutati de societate!”, a spus un apropiat de-al jucatorului pentru WOWbiz.ro!

Surprinzator este, sustine aceeasi sursa, ca dintre persoanele publice contacte atunci doar Cristea si inca alte doua au donat bani, restul a preferat sa ignore apelul.

EXCLUSIV | Motivul secret pentru care “Printul” Cristea se intoarce mereu la Bianca! “A fost cea mai  buna femeie la pat din viata mea”!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate