Gestul incredibil pe care parintii lui Pepe vor sa-l faca! “Am inteles ca mama lui Pepe se intereseaza de un apartament de vanzare in bloc”

Parintii lui Pepe se intereseaza sa cumpere un apartament in blocul unde au locuit pana in anul 1999. Este vorba de un imobil din Drumul Taberei, acolo unde Pepe a crescut alaturi de fratii lui!

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePepe a crescut intr-un apartament cu patru camere intr-un bloc din Drumul Taberei, chiar de langa Piata Moghioros! Cantaretul si familia s-au mutat de aici in 1999, adica in anul in care a inceput succesul fulminant al artistului.

fara descriereEi bine, parintii lui Pepe se intereseaza sa cumpere din nou un apartament in acest bloc, unde se inteleg de minune cu vecinii!

fara descriereAm inteles ca mama lui Pepe se intereseaza de un apartament de vanzare in bloc. Nu stiu daca vor sa-l cumpere pentru ei sau pentru unul dintre copii. Ei sunt foarte respectati aici in bloc de catre vecini pentru ca sunt foarte de treaba si cu siguranta le-ar place sa locuiasca din nou aici”, ne-a spus una dintre fostele vecine ale familiei Pascu.

 

VIDEO EXCLUSIV! Reportaj demential in piata in care a vandut Pepe acum 10 ani! “Umbla printre tarabe cu cafea si facea o gramada de bani!" Tarabagiii o desfiinteaza pe Oana Zavoranu: "E nebuna si ii pare rau ca nu mai e cu el"


EXCLUSIV! N-o sa-ti vina sa crezi cine l-a ajutat pe Pepe sa-si faca un chiosc in piata!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate