Gestul infiorator al unor oameni! Au adus pe lume un baietel cu sindrom Down, dar au facut apoi ASTA! Politia e pe urmele lor! Nu se pot numi parinti!

Un cuplu din Australia era atat de dornic sa aiba un mostenitor, incat au apelat la toate trucurile posibile pentru ca acest vis sa li se indeplineasca.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCum ea nu putea sa duca sarcina, au apelat la o mama surogat. Totul a mers perfect pana in momentul in care, analizele au scos la iveala ca cei doi vor avea gemeni, iar un fat este perfect sanatos, iar cel de-al doilea va avea sindromul Down.

Cei doi au rugat-o pe mama surogat sa avorteze imediat, dar aceasta a refuzat pe motive religioase. Cand a adus pe lume cei doi copii, oamenii l-au luat acasa doar pe cel sanatos, abandonandu-l pe cel bolnav.

Cazul micutului a impresionat lumea si in numele lui s-au facut donatii de aproape 200.000 de dolari, bani destinati cresterii lui. Acest caz a ajuns si la urechile autoritatilor care ii cauta acum pe cei doi pe care vor sa ii decada din drepturile parintesti si sa le ia si copilul perfect sanatos.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate